Casting Sweet Charity -musikaaliin - info hakijoille

SWEET CHARITY CASTING JAMKIN JA GRADIAN MUSIIKIN OPISKELIJOILLE MUSIIKKIKAMPUKSELLA 9.9.

Helmikuussa Musiikkikampuksella saa ensi-iltansa Sweet Charity –musikaali. Komediallinen Broadway-hitti vie katsojansa 1960-luvulle lumoten näyttävillä koreografianumeroilla ja räjähtävillä hittibiiseillä kuten ”Big Spender”. Musikaalin ohjaa teatteriohjaaja FM Erika Hast, musiikillisesta ohjauksesta vastaavat Antti Kettunen sekä Kaija Kivioja, koreografina toimii Karoliina Lahdenperä. Musikaalin ensi-ilta on 15.2. Siltasalissa ja muut esitykset 17.-19.2. Musikaalin bändinä toimii Campus Sinfonietta avustajavahvistuksilla. Campus Sinfoniettan aikataulut ilmoitetaan erikseen. Musikaali esitetään suomeksi.

Musikaalin harjoituksia tulee olemaan viikolta 40 alkaen 1-2 kertaa viikossa ja marraskuulta alkaen hieman tiivimmin (2-3 kertaa viikossa). Keväällä harjoitusperiodi käynnistyy 13.1. jolloin on varauduttava tiivimpään tahtiin ja harjoituksia voi olla niin aamupäivisin kuin iltaisin.

CASTING

Musikaalin casting toteutetaan Gradian ja JAMKin musiikin opiskelijoille 9.9.2019. Musikaalissa on rooleja 12-14, joista yhdeksän on naisrooleja ja 3-5 miesrooleja. Tarvittaessa osalla voi olla tuplarooli.

Aikataulu castingiin:
9.9. klo 9-12 tanssi ja näyttelijäntyö / Siltasali
9.9. klo 14-18 laulu / Hannikaissali

Ilmoitamme henkilökohtaiset tarkemmat ajat 6.9. sähköpostitse ilmoittautuneille.

Ohjeet tanssin ja näyttelijäntyön osioon:

Päälle mukavat joustavat vaatteet ja mukaan vesipullo.

Ohjeet lauluosioon:

Koelauluissa lauletaan kaksi kappaletta; toisen kappaleen on edustettava Sweet Charity –tyylilajia, toinen on vapaavalintainen. Toisen kappaleen tulee olla musikaalikappale. Molemmat kappaleet esitetään suomeksi.

Kappaleet voi esittää ilman säestystä tai oman säestäjän / oman taustanauhan kanssa. Koelaulutilaisuudessa on äänentoistolaitteet, joihin oman laitteen, esim. puhelimen ja läppärin voi kytkeä miniplugijohdolla. Paikalla on myös piano. Kappaleet lauletaan ilman mikrofonia.

Lautakunta voi halutessaan keskeyttää kappaleen, mutta toivomme että kappaleet valmistaudutaan esittämään kokonaisuudessaan.

lLMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen castingiin alkaa 26.8. ja päättyy 5.9. klo 15.
Ilmoittaudu osoitteeseen johanna.muhonen@edufutura.fi ja kerro ilmoittautuessasi:
-Nimi, yhteystiedot, oppilaitos ja oppiaine
-Kappaleet, mitkä aiot laulaa
-erikoisosaaminen, kuten tanssi, akrobatia, soittimet, murteet ym.
-mahdollinen roolitoive (ei pakollinen!)

 

LISÄTIEDOT

Johanna Muhonen
Tuottaja
EduFutura / Suomalainen musiikkikampus
+358  40 8368912
johanna.muhonen@edufutura.fi