Esiintyjähaku Musiikkikampuslaisille - Tapahtuma osana Valon kaupunkia 2019!

ESIINTYJÄHAKU MUSIIKKIKAMPUKSELTA - TULE MUKAAN TOTEUTTAMAAN NÄYTTÄVÄÄ SPEKTAAKKELIA OSAKSI VALON KAUPUNKI -TAPAHTUMAA!

Koulutuskuntayhtymä Gradia toteuttaa syyskuun lopussa 2019 Valon kaupunki –tapahtumassa Kankaalla monimuotoisen, kolmipäiväisen tapahtuman. Tapahtuma ottaa haltuun Kankaalla sijaitsevan Gradian Luovan kampuksen ulko- ja sisätilat. Näyttävä spektaakkeli rakentuu monialaisena ja monitaiteellisena kokonaisuutena, johon oman mausteensa tuovat lukuisat eri alat Gradialta. Musiikkisisältö on tapahtumassa keskeisessä roolissa, ja ohjelma toteutetaan musiikkikampusyhteistyönä. Nyt Suomalaiselta musiikkikampukselta haetaankin esityksiä tapahtumaan! Tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana toteuttamassa näyttävää showta osaksi suosittua ja vuosittain tuhansia ihmisiä tavoittavaa Valon kaupunkia!

Tapahtuman musiikkiesitykset ajoittuvat torstaista lauantaihin 26.-28.9. klo 18-23 välille.

 

Millaisia esiintyjiä?

Olitpa kuoro, bändi, orkesteri, duo tai sooloesiintyjä ja olipa tyylilajisi klassista, poppia, rockia, jazzia tai vaikka iskelmää, voit ilmoittautua mukaan! Tapahtumassa on useampi esiintymisalue; suurimmat kokoonpanot esiintyvät piha-alueella Rekkalavalla, akustiset ja pienemmät kokoonpanot sopivat puolestaan sisätiloihin Kankaan Luovalle kampukselle. Järjestäjä hoitaa tekniikan.

Esiintymisestä ei makseta palkkaa. Halutessasi voit neuvotella opintopisteistä oman oppilaitoksesi kanssa. Tapahtuma on myös hieno mahdollisuus saada näkyvyyttä omalle kokoonpanollesi!

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu johanna.muhonen@edufutura.fi 19.4. mennessä.

Ilmoitathan seuraavat asiat:

-Kokoonpano ja mahdollinen tekniikan tarve
-Lyhyt kuvaus esityksestä, tyylilaji ja kesto
-Toive esiintymispäivästä / ilmoita myös jos haluaisit esiintyä useampana päivänä tai jos kaikki esiintymispäivät sopivat sinulle (tarkemman aikataulutuksen päiville tekee järjestäjä)