Etsitään esiintyjiä Musiikkikampuksen pop up pisteille Yliopistopäiville!

Jyväskylän yliopisto järjestää pe 26.10. Yliopistopäivät ja tapahtuman isäntänä toimii Suomalaiseen musiikkikampukseen kuuluva Musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitos. Tapahtuman ohjelmassa on pop up pisteitä ympäri kaupunkia ko.päivänä klo 12-13.30 ja tämän tiimoilta Suomalaiselle musiikkikampukselle tulee omat pop up pisteet Kauppakeskus Sokkarille ja Kauppakeskus Seppään.

Pop up pisteisiin tulee Musiikkikampuksen esittelypiste, mutta sen lisäksi molempiin kohteisiin etsitään ohjelmaa Musiikkikampuksen opiskelijoilta oppilastyönä. Musiikkia tai tanssia, esityksiä, pienimuotoisia työpajoja tai yleisöä muutoin osallistavaa – kaikenlaista ohjelmaa voi ehdottaa! Ainoana rajoituksena on, että mahdollinen tarpeisto, soittimet ja Sokkarin osalta myös tekniikka tulee kuljettaa paikan päälle itse. Sepässä on ko.päivänä Sepän Synttäriviikot, jolloin voimme hyödyntää heidän tekniikkaa. Molempiin kohteisiin mahtuu useampi esitys.

Ilmoita ohjelmanumerosi sähköpostilla johanna.muhonen@edufutura.fi pe 21.9. mennessä.

Ilmoita esityksestäsi seuraavat tiedot: Esityksen nimi, taiteen laji (tanssi/musiikki+musiikkigenre), kesto, kokoonpano ja esiintyjät (myös missä oppilaitoksessa opiskelee).

Tehdään yhdessä Suomalainen musiikkikampus näkyväksi!

Lisätiedot:

Johanna Muhonen
Tuottaja
Suomalainen musiikkikampus

+358  40 8368912
johanna.muhonen@edufutura.fi