Opiskelijoille ja opettajille: deadline kevään TEKOJA ohjelmailmoituksille

 

Musiikkikampuksella tapahtuvat konsertit, esitykset ja tapahtumat kerätään TEKOJA-tapahtumasarjan alle
- olethan aktiivinen ja ilmoitat omat tapahtumasi!

Seuraavat deadline on 15.3.

Haluamme että Suomalaisen musiikkikampuksen laadukas ohjelmisto tiedetään ja tunnetaan – tämän vuoksi koko musiikkikampuksen ohjelma kootaan jatkossa TEKOJA-tapahtumasarjaksi neljä kertaa lukuvuodessa. Tapahtumasarjasta toteutetaan esite ja juliste niin paperisena kuin sähköisenä, lisäksi ohjelmasta tiedotetaan laajasti eri sidosryhmille ja medioille.

Esitteeseen kootaan Gradian muusikkolinjan, taiteen perusopetuksen ja Schildtin lukion, JAMKin musiikkipedagogilinjan ja Jyväskylän Yliopiston Musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksen konsertit, tapahtumat, matineat, esitykset ja seminaarit ynnä muut tapahtumat. Jos oma tapahtumasi on osa Suomalaisen musiikkikampuksen toimintaa, tämä koskee sinua. Deadlinen jälkeen toimitettu aineisto ei ehdi esitteeseen, mutta nettisivuille ohjelmistoa päivitetään ympäri vuoden.

Deadlinet:

- Ohjelma huhti-kesäkuulle: DEADLINE OHJELMALLE 15.3. --> TEKOJA ILMESTYY MAALISKUUN LOPPUPUOLELLA

Tarvittavat tiedot

Ilmoita tilaisuuden päivämäärä, kellonaika, esiintymispaikka, esiintyjän tai tapahtumien osalta järjestäjän nimi, konsertin/esityksen/tapahtuman nimi. Jos haluat laajemman kuvauksen nettisivuille, voit lähettää myös sisältökuvauksen ja valokuvan. Tiedot ilmoitetaan sähköpostilla johanna.muhonen@edufutura.fi

Muistathan!

-          Käytä somessa hashtagia #suomalainenmusiikkikampus

 

!! Mikäli sinulla on kysyttävää tai hyviä ideoita yhteismarkkinointiin, tempauksiin tai muuhun Musiikkikampuksen toimintaan liittyen, ota yhteyttä!

 

Terveisin, Johanna Muhonen, tuottaja / Suomalainen musiikkikampus, 040 836 8912