Avustajahaku

JYVÄSKYLÄN KAUPUNGINTEATTERIN MUSIKAALIIN HAETAAN OPISKELIJOITA AVUSTAJIKSI MUSIIKKIKAMPUKSELTA


Jyväskylän kaupunginteatteri hakee laulavia ja tanssivia naisia ja miehiä avustajiksi kauden 2020-2021 musikaaliin West Side Story. Musiikkikampuksen opiskelijoille järjestetään erillinen audition musikaaliin.Musikaalia harjoitellaan maalis-toukokuussa sekä elokuussa 2020 ja sen ensi-ilta on syyskuussa 2020. Esityskausi kestää syyskuusta 2020 toukokuulle 2021, ja esityksiä tulee olemaan n. 45-50. Avustajien on sitouduttava produktioon koko tuoksi ajaksi.

Haemme laulajia kaikista äänialoista. Musiikkikampuksen castingin 1.kierros järjestetään musiikkikampuksella ma 30.9. klo 9-12. 1.kierrokselta osa etenee 2. kierrokselle, joka järjestetään sunnuntaina 6.10. Jyväskylän kaupunginteatterilla. Avustajiksi valittaville maksetaan avustajapalkkiota 3.pääharjoituksesta alkaen, joka on viimeinen harjoitus ennen ensi-iltaa. Tätä edeltävän harjoitusajan opiskelijat sisällyttävät opintoihinsa saaden niistä opintopisteitä.

Auditionia varten hakijoiden tulee harjoitella vapaavalintainen musikaalikappale (kieli vapaa) sekä toinen pakollinen kappale, johon saat nuotit ja taustanauhan ilmoittautuessasi. Lisäksi tilanteessa testataan mm. äänenkäyttöä ja tanssillista osaamista.

NÄIN HAET MUKAAN

Ilmoittautuminen alkaa ma 16.9. ja päättyy to 26.9.
Ilmoittautumiseen seuraavat tiedot: Nimi, yhteystiedot, oppilaitos, vapaavalintainen kappale minkä esität, aikaisempi tanssi-/näyttelijäntyökokemus. Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen johanna.muhonen@edufutura.fi. HUOM! Sähköpostien perille tulemisessa on välillä ollut ongelmia. Viestisi on tullut perille, jos saat kuittauksen tuottajalta. Jos kuittausta ei kuulu vuorokauteen, olethan yhteydessä puhelimitse + 358 40 836 8912. Saat tuottajalta nuotin ja taustanauhan sähköpostitse viimeistään ilmoittautumistasi seuraavana päivänä.