Musiikki ja tanssi harrastuksena

 

Musiikki- tai tanssiharrastus on yhdessä soittamista, tanssimista ja esiintymisen iloa.

Orkestereita, muskaria, balettia, laulua, hiphopia, kuoroja, jousia, puhaltimia, bändisoittimia - muun muassa tätä kaikkea on lapsille ja nuorille tarkoitettu taiteen perusopetus suomalaisella musiikkikampuksella.

Musiikin ja tanssin opetus tarjoaa mahdollisuuden pitkäjänteiseen, tavoitteelliseen musiikin ja tanssin harrastukseen, joka antaa kokemuksia ja elämyksiä niin yksilönä kuin ryhmän jäsenenä. Opinnot tarjoavat myös hyvän pohjan jatkaa musiikin opintoja suomalaisella musiikkikampuksella. 

Gradiassa taiteen perusopetus on laajan opetussuunnitelman mukaista. Harrastusmahdollisuuksia tarjoamme kuitenkin myös musiikin ja tanssin varhaiskasvatuksessa sekä avoimessa yksilöopetuksessa. Yhteistyö eri taiteiden, tanssin ja musiikin sekä eri tyylien välillä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kehittyä omien tavoitteiden mukaisesti.

Meitä on yhteensä noin 1 200 soittajaa ja tanssijaa sekä 70 osaavaa opettajaa. Tule sinäkin mukaan harrastamaan musiikkia ja tanssia sekä kuulemaan ja katsomaan oppilaiden innostavia esityksiä!

Jyväskylän ammattikorkeakoulun harjoitusmusiikkiopisto tarjoaa mahdollisuuksia soittoharrastukselle. Opettajina toimivat musiikkipedagogiopiskelijat, joita ohjaavat ammattikorkeakoulun opettajat.