Musiikkikampuksen tapahtumat

Nostoja Suomalaisen musiikkikampuksen tapahtumatarjonnasta Jyväskylän alueella.

Suomalaisella musiikkikampuksella järjestetään vuosittain noin 300 tapahtumaa, joista tälle sivulle kerätään suurempia tuotantoja ja noston arvoisia konsertteja. Lisää tietoa lähes viikkottaisesta tapahtuma- ja konserttitarjonnasta löydät oppilaitoksien sivuilta:

JAMKin konsertit ja Gradian tapahtumat

 

Loisto 9.-13.4.

Gradian muusikko-opiskelijoiden konserttisarja joka toteutetaan yhdessä media-alan perustutkinnon opiskelijoiden kanssa monikameratuontantona. Hius- ja kauneusalan sekä graafisen alan opiskelijat ovat tiiviisti mukana yhteistyössä. Konsertteihin on vapaa pääsy ja voit seurata niitä livenä osoitteessa gradia.fi/loisto sekä YouTubessa gradia.fi.

Katso viikon ohjelma täältä.

 

Konttoriooppera - Vakuutuksia ja viettelyksiä 17.4.

Konttoriooppera on JAMKin musiikkipedagogiopiskelijoiden yhdessä toteuttama ohjattu konsertti, jossa kuullaan musiikkia useilta upeilta oopperasäveltäjiltä, kuten Mozart, Verdi, Weber, Bizet ja Gounod. Mukana on myös laulajia Jyväskylän oopperakuorosta ja Gradiasta. Luvassa on paljon huumoria ja yllättäviä käänteitä!

Esitykset tiistaina 17.4. klo 17 ja 18:30

Liput 8/4€
Lippuvaraukset: miia.saari(a)gmail.com

Lue lisää täältä.

 

 

Koko ilta klassista 19.4.

Torstaina 19.4. Hannikaissalin valtaa klassinen musiikki neljän nuoren naisen tutkintokonserttien muodossa. Konsertteihin on vapaa pääsy ja samana iltana voi käydä kuuntelemassa vaikka kaikki!

16.30 Vuodenaikojen vaihtuessa (Johanna Hyytinen, viulu)
17.00 Johanna Mattilan viulun C-tutkinto
18.00 Our play is done (Elina Halme, klassinen laulu)
18.30 Tulla siksi, joka minut tuntee (Peppi Lari, klassinen laulu)

Tutustu konsertteihin täältä.

 

 

Nuori Kulttuuri-aluetapahtuma 21.4.

Jyväskylässä järjestetään Nuori Kulttuuri SOUNDS aluetapahtuma la 21.4. Tapahtuma on tarkoitettu 10-20-vuotiaiden nuorten orkestereille, kuoroille, yhtyeille ja lauluyhtyeille. Ryhmät pääsevät ammattilaisraadin eteen esiintymään ja saavat näiltä palautetta, kannustuksia ja kehitysehdotuksia. Jokaisesta aluetapahtumasta lähetetään muutamia ryhmiä Mikkeliin valtakunnalliseen päätapahtumaan 25.-27.5.

Jyväskylän aluetapahtuman järjestävät Suomalainen musiikkikampus ja Jyväskylän kaupunki.

Lisää tietoa täältä ja ilmoittautumiset tänne.

 

Rent-musikaali, ensi-ilta 26.4.

Suomalainen musiikkikampus esittää yhteistyönä Rent-musikaalin, jonka on säveltänyt ja sanoittanut Jonathan Larson. Se kertoo nuorten, köyhien taiteilijoiden elämästä ja selviytymiskamppailusta New Yorkin Lower East Sidella aidsin varjon alla. Musikaalin tekoon osallistuu yli 100 musiikkikampuslaista ja sen ohjaa ja on suomentanut Antti Viitamäki. Lue lisää.

Ensi-ilta 26.4. Siltasalissa, Pitkäkatu 19-21, Jyväskylä. Muut esitykset 29.4., 3.5., 5.5. ja su 6.5. Liput: 10€/15€ ticketmaster.fi

 

 

Lisätietoa konserteista: Tiia Kolu, tuotantosihteeri, etunimi.sukunimi@jamk.fi