Opiskelu musiikkikampuksella

 

Osaavat opettajat, tutkijat, musiikkialan ammattilaiset, alan opiskelijat sekä työelämäyhteistyö mahdollistavat juuri sinulle sopivan oppimispolun ja erikoistumismahdollisuudet. Opintojatkumo vauvamuskarilaisesta musiikin ammattilaiseksi - aina tohtorin tutkintoon asti - onnistuu Suomalaisella musiikkikampuksella.

Suomalaisella musiikkikampuksella toimivat

Suomalaisella musiikkikampuksen opiskelijana sinulla on mahdollisuus toteuttaa opintojasi ja laajentaa osaamistasi yhteistyössä kampuksen toimijoiden kanssa. Voit esimerkiksi osallistua yhteisille kursseille ja asiantuntijoiden vierailuille, laajentaa osaamistasi valinnaisuuden kautta, tehdä yhteistyöproduktioita ja saada soittokumppaneita yli oppilaitosrajojen.

Osan kursseista ja opintokokonaisuuksista järjestämme yhteisesti Jyväskylän yliopiston musiikin laitoksen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelman opiskelijoille. Instrumentti- ja yhtyeopetusta sekä soivia työpajoja ja niiden asiantuntijaohjausta toteutamme yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Gradian opiskelijoiden kanssa henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman pohjalta.