Palvelut

 

Musiikkikampuksen opiskelijat ja henkilökunta palvelevat monipuolisesti alueensa väestöä, yhteisöjä ja elinkeinoelämää. Tutustu vasemmalta linkeistä Suomalaisen musiikkikampuksen palveluihin.

 

Esiintyjäpalvelut
Musiikkikampukselta voi tilata esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Vaihtoehtoja löytyy kevyestä musiikista klassiseen, bilebändeistä solisteihin ja kuoroihin.

Koulutuspalvelut
Opinnoissaan pitkälle edenneet opiskelijat voivat toimia esimerkiksi musiikinopettajien sijaisina ja tarjota instrumenttiopetusta musiikin opiskelijoille. Musiikkikampuksen henkilöstön ammattitaitoa voi hyödyntää asiantuntijapalveluna luennoilla, seminaareissa tai muissa alan tilaisuuksissa.

Työelämäyhteydet
Gradian muusikon tutkintolinjan opiskelijat toteuttavat näyttönsä työelämän kanssa yhteistyössä työssäoppien live-keikoilla, konsertteina ja äänityksinä. JAMKin ja Yliopiston opiskelijat puolestaan toteuttavat opinnäytetöitään ja erilaisia projektitöitä suoraan työelämälle. Lisäksi suurimpaan osaan ammattiopintoja kuuluu alan työpaikkoihin tehtävät harjoittelut.

Tilapalvelut
Musiikkikampuksen kolmesta rakennuksesta löytyy saleja ja auditorioita konsertti- ja luentokäyttöön. Myös korkeatasoisesti varustetut studiot ovat vuokrattavina.