Musiikkikampuksen esiintyjäpalvelut

 

 

Tälle sivulle on kerätty Musiikkikampuksella toimivien esiintyjien tietoja. Täältä löydät sekä klassista että kevyttä musiikkia, solisteja, duoja, pienyhtyeitä, bändejä monenlaisiin tilaisuuksiin.

BÄNDIT JA YHTYEET

HOTSHOTS

Hotshots on energinen ja nuorekas bilebändi Jyväskylästä, joka koostuu nuorista ammattimuusikoista! Bändi käy keikoilla neljän- tai viidenhengen voimin. Kysy keikalle!

Sähköposti: hotshotskeikalle@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/Hotshots-326344137458158/

 

 

KAISA HOO JA PRIVATE PARTY

Yhteystiedot: Kaisa Halmemies, +358 400 689 054
Sähköposti:
naukaisu(a)gmail.com
Facebook-sivu
: https://www.facebook.com/pg/kaisahoomusic
Bändiesittely-video: https://animoto.com/play/IqCvRDHqrDF9EvNSRJtWDg
Live-kooste YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=R-Gx_ugDNVM

Kuva: Merilla Kivineva

Juhlat tulossa ja livemusaa hakusessa? Eläpä hättäile, räätälöidään yhdessä tilaisuuteesi sopivat musiikit! Kaisa Hoo & Private Party on jyväskyläläisten ammattimuusikoiden kollektiivi.

Soittolistoilta löytyy laaja kirjo musiikkia perinteisestä tanssimusiikista takuuvarmoihin bilehitteihin, rouheaa rockia sekä tyylikästä jazzohjelmistoa. Toteutamme myös tilaajan toivekappaleita - välillä Kaisa on intoutunut räppäämäänkin ja soittaa mielellään myös viulua.

Juhlan huipentaja:
* 5-henkinen bilebändi (laulu, viulu, koskettimet, kitara, basso & rummut)
Intiimimpään tilaisuuteen:

* Trio (laulu, viulu, koskettimet & rummut) 
* Duo (laulu, viulu & piano/kitara)

LEONA

Yhteystiedot: 0400676701/Matias, 0443292700/Hanna
Sähköposti
: posti.leona@gmail.com
nettisivut: www.leonaband.com

Leona on musiikin ammattilaisista koostuva yhtye. Kaikki Leonan jäsenet toimivat päivätyökseen musiikkialalla. Leonan kotipaikkakuntana toimii Jyväskylä, mutta keikat sijoittuvat ympäri Suomen.

Suhtaudumme työhömme kunnianhimoisesti ja jokainen esiintymisemme on oma ainutlaatuinen hetkensä, johon panostamme täysillä. Keikkailemme duona, triona sekä bändinä ja suunnittelemme ohjelmistomme asiakkaan toivet huomioiden. Tee illastasi ikimuistoinen!

Musiikkia erityisiin hetkiin!

EVIL FORCES

Yhteystiedot: Kaisa Halmemies, +358 400 689 054
Sähköposti:
evilforcesband[at]gmail.com

FB-sivu: www.facebook.com/pages/Evil-Forces/268377773245586
Soundcloud: soundcloud.com/evil-forces
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5BU90OEeS8MRfTb7Tfm31N

Jyväskyläläinen Evil Forces -yhtye soittaa tunnelmallista, americanavivahteista indiefolkrockia - välähdyksiä, viipyileviä tuokiokuvia. Kuusikon leijuvaa musisointia on verrattu mm. Plain Rideen, Mazzy Stariin ja PJ Harvey'hin. 2015 julkaistu EP keräsi suotuisia arvioita eri medioissa. Levy on pääsi radioaalloille tiettävästi ainakin YLE Radio Suomessa, Radio Kompassilla sekä Yhdysvaltain Saint Louis'n KDHX-radiossa, joka nosti Parcels of Sleep -kappaleen päivän biisiksi.

Kokoonpano:
Kaisa Halmemies - laulu, koskettimet, viulu
Timo Hakkarainen - kitara, huuliharppu, kellopeli
Taneli Turkka - kitara
Tuomas Sahlberg - kitara
Jouni Poikolainen - basso
Jarmo Kiljunen - rummut

Kysy myös akustista vaihtoehtoa!

MIMOSA

Yhteystiedot: Joonatan, 040-8434118
Sähköposti: mimosabandi@gmail.com
Internet: www.mimosabandi.net

Mimosa on jyväskyläläinen, nuorista ammattitaitoisista muusikoista koostuva bilebändi jonka jäsenillä on vuosien kokemus yleisön viihdyttämisestä niin julkisissa kuin yksityisissäkin tilaisuuksissa. Kokemuksen, bändi timanttisen yhteensoittamisen sekä energisen lavaesiintymisen lopputulos on se, että bilekansa löytää tiensä tanssilattialle kerta toisensa jälkeen. Olipa kyseessä sitten häät, pikkujoulut tai ravintolailta, hoidamme työmme aina niin, että asiakas voi olla tyytyväinen bändivalintaansa. Mukanamme kulkee laadukas PA-laitteisto, joka mahdollistaa hyvän äänentoiston tilaan kuin tilaan. Kauttamme hoituvat myös puhemikit sekä esimerkiksi maltillinen ruokailumusiikki.

PALLOMERI

Yhteystiedot: Antti Manninen, 040 5463088, Eveliina Stolp, 044 5753660 Sähköposti: pallomeriband[at]gmail.com,

Internet: http://pallomeri.bandcamp.com/


Pallomeri - musiikillinen ilotulitus juhlaan kuin juhlaan!
Pallomeri on viisihenkinen bilebändi, joka energisellä otteellaan ja ratkiriemukkaalla meiningillään valloittaa juhlivan kansan sydämet ympäri Suomen!

  • Vuosien kokemus
  • Laaja ohjelmisto
  • Joustavuus
  • Muuntautumiskykyisyys
  • Rautainen ammattitaito
  • Vilpitön tekemisen riemu

SHINE

Yhteys/keikat/tiedustelut: sumauura@gmail.com p.0408431983,
https://www.facebook.com/bilebandishine

Shine on  kolmen miehen ja yhden naisen muodostama kokoonpano, joka tarjoaa akustisen vaihtoehdon perinteiselle bilebändille. Olipa tilaisuus mikä hyvänsä Shine valloittaa lämminhenkisellä ja ammattimaisella otteella, tuoreilla sovituksilla ja moniäänisellä laululla. Yhtyeen ohjelmisto kattaa pop‑ ja rockmaailman uudet ja vanhat hitit, perinteisen tanssimusiikin parhaat palat, soulin kuumimmat kappaleet sekä juuri Sinun toivebiisisi. Shine sopii tuomaan tunnelmaa sekä vauhdikkaisiin juhliin että herkkiin hetkiin. Kokoonpanoltamme taittuvat myös duo- ja trioesiintymiset!

Jäsenet: Suvi Uura, Ari Kauppinen, Jaakko Peltonen, Tuomas Martikainen ja Aaro Laitinen

VOLVER

Yhteystiedot: Nina Loimusalo 050531373, Sähköposti: studio@wippies.com

Yhtyeen ohjelmistossa on bossa nova- ja tangoklassikoita säveltäjiltä Carlos Gardel, Astor Piazzolla, Antonio Carlos Jobim jne. yhtyeen omina sovituksina tunnelmalliseen Volver-tyyliin. Jäsenet: Tuija Kiviranta (laulu), Kalle Kangas (sello), Nina Loimusalo (piano).

 

 

--------------------------------------------------------------------------

SOLISTIT

OLLI HIRVANEN

 

Yhteystiedot: Olli Hirvanen, 050 4918 211, hirvanen[at]yahoo.itOlli Hirvanen soittaa ja tunnelmoi kitarallaan, klassista ja kaikkea muutakin.

 

-----------------------------

TUIJA KIVIRANTA

Yhteystiedot: Tuija Kiviranta, 040 341 5410, tuija.kiviranta(a)gradia.fi

Laulaja Tuija Kiviranta tilattavissa yksin (trubaduurina) tai isommalla kokoonpanolla kitaristin, pianistin tai bändin kera yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Ohjelmisto räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaan. Mm. laulelma, kotimainen ja ulkomainen iskelmä, evergreen, jazz, musikaali, pop/rock, soul...

 

 

--------------------------------------------------------------------------

PIENYHTYEET

CAIRA

Caira on muusikkoystävysten ihastuttava duo, jonka muodostavat Kaisa Halmemies (laulu, viulu & perkussiot) sekä Veera Miettinen (koskettimet). Ohjelmistomme koostuu pääosin pop-, iskelmä-, rock- ja jazzmusiikista.

Esitämme mielellämme toivekappaleita ja pyydettäessä klassistakin ohjelmistoa. Cairan voi tilata myös triona, esim. hääjuhlissa mukana on usein rumpalivahvistus, jolloin taittuu tanssittavampi meininki.

DUO SHINE

Yhteys/keikat/tiedustelut: sumauura@gmail.com, p. 0408431983

Kaipaatko juhliisi tunnelmallista taustamusiikkia, haluaisitko hääseremoniaan "sen viimeisen silauksen", tekeekö mielesi tanssia? Duo Shinen voit tilata joko kitara-laulu-, tai piano-laulu -kokoonpanona.

 

DUO BALANCE

Sähköposti: Olli Hirvanen, hirvanen(a)yahoo.it
Tuija Kiviranta, tuija.kiviranta(a)gradia.fi

Puhelintiedustelut: 050 4918 211

 

Duo Balance (Tuija Kiviranta, laulu ja Olli Hirvanen, akustinen kitara) tarjoaa vankalla ammattitaidolla musiikkia kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja juhlahetkiin. Tuija Kivirannan vivahteikas lauluääni ja Olli Hirvasen taiturimainen kitaransoitto muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden, joka puhuttelee kuulijaa. Ohjelmistossa tangoja, latinalaisamerikkalaisia (bossa nova, samba) sävelmiä sekä vanhempaa ja uutta kotimaista musiikkia.

--------------------------------------------------------------------------

KUOROT JA LAULUYHTYEET

KAMARIKUORO CANTINOVUM

Yhteystiedot: Kalle-Matti Romppainen

Sähköposti: pj[at]cantinovum.fi
Internet: www.cantinovum.fi

Kamarikuoro Cantinovum on Jyväskylän ammattikorkeakoulun edustuskuoro. Kuoron tavoitteena on tehdä taiteellisesti korkeatasoista musiikkia, uudistaa ohjelmistoa nopealla tahdilla ja kehittää kuoron moni‑ilmeistä sointia. Cantinovumin ohjelmisto koostuu orkesteri‑ ja a cappella ‑teoksista, renessanssista aina moderniin musiikkiin. Kuoroa johtaa Rita Varonen. Cantinovum‑kuoron ohjelmisto sopii moniin erilaisiin tilaisuuksiin. Kuoron voi tilata myös kvartettina tai tuplakvartettina.

MUSICA-KUORO, MUSICA-KUORON KVARTETTI

Yhteystiedot: Pekka Kostiainen

Sähköposti: etunimi.sukunimi[at]jyu.fi
Internet: www.musicakuoro.net

Esiintymässä voi olla kvartetti, tuplakvartetti tai koko kuoro, jota johtaa Pekka Kostiainen. Musica-kuoro tai kuoron kvartetti sopivat hyvin erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten häihin, vuosijuhliin, karonkkaan, promootioon, pikkujouluun. Ohjelmisto sovitetaan tilaisuuden mukaan: tarjolla on musiikkia hengellisestä kevyeen musiikkiin ja kansanmusiikkiin. Esityskielinä ovat muun muassa suomi, englanti, latina, ranska, tsekki. Esitykset ovat a cappella eli ilman säestystä.

RUAMJAI

Yhteystiedot:
Sähköposti: ruamjaikuoro[at]gmail.com
Internet: ruamjai.fi

Valokuva: Tuomas Mikkonen

Ruamjai on noin neljänkymmenen kokeneen nuoren laulajan kuoro Jyväskylästä. Kuoro on tutustunut monipuolisesti laulutraditioihin ja musiikkikulttuureihin eri puolilta maailmaa, keskiajalta nykypäivään ja taidemusiikista viihdemusiikkiin. Yleisön keskuudessa kuoro tunnetaan eri maiden kansanmusiikin, erityisesti afrikkalaisen musiikin tulkinnoista. Kuoroa johtaa Kirsi Kaunismäki-Suhonen.

Ruamjain voi tilata pienellä kokoonpanolla tai koko kuoron voimin esiintymään esimerkiksi juhliin, pikkujouluihin, väitöstilaisuuksiin, työpaikalle tai tapahtumiin. Ohjelma ja sen kesto räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan. Ohjelmistostamme löytyy viihdyttävää ja juhlavaa musiikkia moneen tilaisuuteen.

Pidämme myös afrikkalaisen musiikin työpajoja yrityksille ja erilaisille yhteisöille. Työpajassa opetellaan 1-3 laulua koreografioineen ja se soveltuu kaiken ikäisille. Työpajan vetää kuoronjohtaja ja osa kuorosta. Tavoitteena on herätellä kehoa ja korvia afrikkalaiseen kulttuuriin sekä nauttia laulusta. Työpajan sisältö soveltuu opetuskäyttöön ja kappaleista on mahdollista saada myös nuottimateriaalia. Konsertin ja työpajan yhdistäminen on myös mahdollista.

RYTMIHÄIRIÖ

Yhteystiedot: Kaisa Halmemies, +358 400 689 0594,

Sähköposti: naukaisu(a)gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/rytmihairiokuoro/

 


Rytmihäiriö
on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin työntekijöiden virkistystoiminnaksi perustettu kuoro, joka on saanut alkunsa keväällä 2011. Ryhmän tavoitteena on levittää musisoinnin riemua kaikelle kansalle.

Rytmihäiriötä säestää akustinen trio: Pilvi Erkkilä (piano), Juha Takanen (kitara) ja Vili Kallonen (cajon). Kuoron ohjelmisto koostuu tarttuvista pop- ja iskelmäkappaleista johtajansa sovittamina. Kuoroa johtaa Kaisa Halmemies.