Musiikkikampuksen esiintyjäpalvelut

 

Tälle sivulle on kerätty Musiikkikampuksella toimivien esiintyjien tietoja. Täältä löydät sekä klassista että kevyttä musiikkia, solisteja, duoja, pienyhtyeitä, bändejä monenlaisiin tilaisuuksiin.

BÄNDIT JA YHTYEET

 

LEONA

Yhteystiedot: 0400676701/Matias, 0443292700/Hanna
Sähköposti
: posti.leona@gmail.com
nettisivut: www.leonaband.com

Leona on musiikin ammattilaisista koostuva yhtye. Kaikki Leonan jäsenet toimivat päivätyökseen musiikkialalla. Leonan kotipaikkakuntana toimii Jyväskylä, mutta keikat sijoittuvat ympäri Suomen.

Suhtaudumme työhömme kunnianhimoisesti ja jokainen esiintymisemme on oma ainutlaatuinen hetkensä, johon panostamme täysillä. Keikkailemme duona sekä bändinä ja suunnittelemme ohjelmistomme asiakkaan toivet huomioiden. Tee illastasi ikimuistoinen!

Musiikkia erityisiin hetkiin!

 

BILEBÄNDI EFEKTI

Parempi bändi, paremmat bileet! Tilaa Efekti keikalle! Soitamme häissä, firmasi bileissä tai muissa juhlissa.
Jäsenet: Krista Viinikainen - laulu, Tuukka Jurkka - kitara ja laulu, Aaro Laitinen - koskettimet, Paulo Poverini - rummut, Simo Kärki - basso

 

CUBIC

CUBIC on viidestä musiikin ammattilaisesta koostuva bilebändi, joka viihdyttää juhlakansaa tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Yhtye on tarjonnnut yleisölleen nuorekkaan energistä meininkiä vuodesta 2010. Hyvää menoa sekä herkkää ja hurjaa tulkintaa takaa laaja valikoima bilemusiikkia, sisältäen kovimpia hittejä eri vuosikymmeniltä, niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta artisteilta. Tarjoamme myös runsaan kattauksen perinteistä tanssimusiikkia. Valovoimaisen naissolistin, komeiden köörien sekä tiukkojen soolosuoritusten siivittämänä Cubic tarjoilee nuoruuden energialla ja ammattitaidolla verrattoman, tunnelmaa nostattavan musiikkikokonaisuuden joka tilaisuuteen.

 

G-POWERED

Yhteystiedot:

Kimmo Korpela, Sähköposti: kimmo[at]gpowered.com
Internet: www.gpowered.com

Miia Rautkoski (laulu) ja Kimmo Korpela (synat). G-Powered edustaa Eurodance/trance-genreä. Ohjelmisto koostuu ryhmän omista kappaleista. Musiikki soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi illanviettoihin. Rentoutuminen ja hyvän ilmapiirin luominen onnistuu vaikkapa yhteisen alkuverryttelyn merkeissä! Äänentoistolaitteet olisi hyvä olla paikan päällä, mutta tarvittaessa ryhmä järjestää keikalle tarvittavat laitteet. Taustamusiikki tulee tietokoneelta ja laulu livenä.

 

EVIL FORCES

Yhteystiedot: Kaisa Halmemies, 0400 689 054

Sähköposti: evilforcesband[at]gmail.com

FB-sivu: www.facebook.com/pages/Evil-Forces/268377773245586
Musiikkinäytteitä: soundcloud.com/evil-forces

EVIL FORCES soittaa tunnelmallista americanavivahteista indie-folkrockia. Keväällä 2012 ensidemonsa julkaissut kuusikko on aktivoitumassa keikkailun suhteen. Kysy myös akustista vaihtoehtoa!

Lue bändin haastattelu: www.desibeli.net/juttu/2501

Jäsenet: Timo Hakkarainen (kitara, perkussiot, huuliharppu, kellopeli), Kaisa Halmemies (laulu, koskettimet, viulu, perkussiot), Jarmo Kiljunen (rummut, perkussiot), Jouni Poikolainen (basso), Taneli Turkka (lead kitara, ukulele), Tuomas Sahlberg (kitara, perkussiot, koskettimet)

 

JAM-TRIO

Yhteystiedot: Simo Andersen, 050 502 0540

Sähköposti: jamtrio.keikat[at]gmail.com

JAM‑trio esittää akustisia, kolmiäänisiä sovituksia suosituista pop‑, rock‑ ja finnhits‑kappaleista. Akustinen trio sopii niin taustamusiikiksi hotellin aulaan kuin juhlaillan takuuvarmaksi nostattajaksi. JAM‑trio takaa onnistuneen musiikkiesityksen tilaisuuteesi ‑ monipuolinen ohjelmisto, tuoreet sovitukset sekä nuori energia yhdistettynä kattavaan keikkakokemukseen!
HUOMIO! Nyt tilattavissa myös sähköinen bilebändi PARTY JAM, joka tarjoaa häihin tai vaikka yritysten juhliin niin perinteisen tanssimusiikin, vanhan liiton bilemusiikin kuin 2000-luvun pop/rock/discohitit.
Kysy lisää ja tee tarjous!

 

MIMOSA

Yhteystiedot: Sanni, 040-7009231

Sähköposti: mimosabandi@gmail.com

Internet: www.mimosabandi.net

Mimosa on jyväskyläläinen, nuorista ammattitaitoisista muusikoista koostuva bilebändi jonka jäsenillä on vuosien kokemus yleisön viihdyttämisestä niin julkisissa kuin yksityisissäkin tilaisuuksissa. Kokemuksen, bändi timanttisen yhteensoittamisen sekä energisen lavaesiintymisen lopputulos on se, että bilekansa löytää tiensä tanssilattialle kerta toisensa jälkeen. Olipa kyseessä sitten häät, pikkujoulut tai ravintolailta, hoidamme työmme aina niin, että asiakas voi olla tyytyväinen bändivalintaansa. Mukanamme kulkee laadukas PA-laitteisto, joka mahdollistaa hyvän äänentoiston tilaan kuin tilaan. Kauttamme hoituvat myös puhemikit sekä esimerkiksi maltillinen ruokailumusiikki.

 

NINE STRINGS

Yhteystiedot: ninestringstrio@gmail.com

https://www.facebook.com/NineStringstrio

Tuore, akustinen jyväskyläläistrio Nine Strings luo ainutlaatuisen tunnelman laulun, sellon ja basson voimin. Pop/rock/blues- musiikkia joka tilaisuuteen!

Aino Junna - laulu,
Elias Kahila - sello, Hanna Turunen - basso


PALLOMERI

Yhteystiedot: Antti Manninen, 040 5463088, Eveliina Stolp, 044 5753660 Sähköposti: pallomeriband[at]gmail.com,

Internet: http://pallomeri.bandcamp.com/

Kuva: (c) Heta Nykänen

Pallomeri on viisihenkinen bilebändi, joka saa ammattimaisella otteellaan paatuneimmankin rokkipoliisin tanssijalan vipattamaan. Ohjelmistomme sisältää poppia, rokkia, discoa ja iskelmää monilta eri vuosikymmeniltä aina viimeisimpiin hitteihin asti, niin suomeksi kuin englanniksikin. Soitimmepa sitten häissä, yökerhoissa tai pikkujouluissa, niin teemme taatusti kaikkemme tanssilattian täyttämiseksi ja juhlakansan viihdyttämiseksi. Kysy myös akustista vaihtoehtoa tunnelmoimaan pienempiin tilaisuuksiin.
Jäsenet: Eveliina Stolp (laulu), Mikko Norontaus (basso, laulu), Panu Korhonen (koskettimet), Juha Takanen (kitara), Antti Manninen (rummut, perkussiot).

 

PENATONICS

Yhteystiedot: Iina, 0505746022, Hanna, 0503439449

Sähköposti: penatonicsband@gmail.com

Internet: www.facebook.com/Penatonics

Keski-Suomen räiskyvin ja energisin bilebändi on Penatonics! Tämä groovekone pitää sisällään kolme aitoa Penaa, hulvatonta meininkiä ja aimo annoksen rouheaa soittotaitoa. Tämän kokoonpanon ohjelmisto koostuu 70-luvun parhaimmista funk- ja soulklassikoista nykypäivän kovimpiin radiohitteihin. Tiukka ammattiote rautaisella asenteella ei jätä ketään kylmäksi - Penatonics tekee bileistäsi parhaat.

Keikkalavalla nähdään ja kuullaan kitaristi Markus "Pena-Shake" Penttisen vertaansa vailla pyörivät lanteet, rumpali Vili "Daddy-Cool" Kallosen tanssijoita kutsuva komppi, kitaristi Jaakko "Baby-Pena" Penttilän maukkaimmat ja tiukimmat soundit, basisti Hanna "Thunderbird" Turusen grooveimmat linjat sekä laulaja Iina "Eversti-Pena" Penttilän huikea lavashow!

Penatonicsin loistava porukka boostaa bileesi uudelle tasolle - Penat ovat valmiita, oletko sinä?

 

 

RYTMIHÄIRIÖ

Yhteystiedot: Kaisa Halmemies, 0400 689 0594,

Sähköposti: kaisa.k.halmemies@student.jyu.fi

Rytmihäiriö on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin henkilökunnan oma kuoro. Tätä rytmihäiriötä ei oteta kovin vakavasti, mutta sitä hoidetaan lempeästi laulamisen riemulla viikoittain. Noin 20-henkisen kuoron ohjelmisto koostuu iskelmä- ja popmusiikin (ei liian kuluneista) klassikoista ja ryhmää säestää akustinen trio: Pilvi Erkkilä, piano; Matti Kortet, kitara sekä Jemo Kettunen, perkussiot. Mikäli haluat rytmikästä menoa juhliisi, kutsu Rytmihäiriö paikalle!

Kuoroa johtaa musiikinopiskelija Kaisa Halmemies

 

SHINE

Yhteys/keikat/tiedustelut: sumauura@gmail.com p.0408431983, https://www.facebook.com/bilebandishine

Shine on  kolmen miehen ja yhden naisen muodostama kokoonpano, joka tarjoaa akustisen vaihtoehdon perinteiselle bilebändille. Olipa tilaisuus mikä hyvänsä Shine valloittaa lämminhenkisellä ja ammattimaisella otteella, tuoreilla sovituksilla ja moniäänisellä laululla. Yhtyeen ohjelmisto kattaa pop‑ ja rockmaailman uudet ja vanhat hitit, perinteisen tanssimusiikin parhaat palat, soulin kuumimmat kappaleet sekä juuri Sinun toivebiisisi. Shine sopii tuomaan tunnelmaa sekä vauhdikkaisiin juhliin että herkkiin hetkiin.

Kokoonpanoltamme taittuvat myös duo- ja trioesiintymiset!

Jäsenet: Suvi Uura, Ari Kauppinen, Jaakko Peltonen, Tuomas Martikainen ja Aaro Laitinen

 

SONJA LINDEN & DOMINO

Yhteystiedot: Sonja Lindén, 044‑331 5997

Domino on nelihenkinen tanssiorkesteri, joka soittaa häät, syntymäpäivät ja muut yksityiskeikat sekä ravintola ja lavakeikat alusta loppuun asti ammattitaidolla kuulijakunnan huomioiden. Ohjelmistossa on iskelmä/tanssimusiikkia laidasta laitaan.

 

 

 

 

SPLENDID

Yhteystiedot: Ari Kauppinen, 044 0769179,

Sähköposti: ari.t.kauppinen[at]gmail.com
Internet: www.splendidband.net

Splendid on viisimiehinen naissolistilla (ja ‑rumpalilla) varustettu bilebändi Jyväskylästä. Nuorekas mutta ammattitaitoinen Splendid soittaa niin uutta kuin vanhaa tanssimusiikkia mukaanlukien tuoreimmat radiohitit, 70‑luvun parhaat disco‑ ja soul‑palat ja rock‑klassikot unohtamatta tietenkään kovimpia kotimaisia. Bändin soittajat ovat kaikki kokeneita ja koulutettuja muusikoita ja aina valmiina antamaan kaikkensa saadakseen yleisön viihtymään. Oli juhlan luonne mikä tahansa (häät, pikkujoulut, firman tai ainejärjestön bileet, jne), Splendid on juuri se mitä tarvitset onnistuneen illan järjestämiseen.

Jäsenet: Suvi Uura, Miikka Laihonen, Ari Kauppinen, Panu Ukkonen ja Siiri Partanen

 

HOT SHOTS

Yhteystiedot: Heikki Halonen, 040 5246284

Sähköposti: hotshotskeikalle[at]gmail.com


Hotshots on energinen ja nuorekas bilebändi Jyväskylästä, joka koostuu nuorista ammattimuusikoista! Bändi käy keikoilla neljän- tai viidenhengen voimin. Ohjelmistomme koostuu niin Suomalaisista, kuin myös kansainvälisistä hiteistä, jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

 

 

 

TWISTER

Yhteystiedot: Touko, 044 555 8901

Sähköposti: twister[at]twisterband.net
Internet: www.twisterband.net

Twister on viisihenkinen kokoonpano, joka jakaa hyvää menoa, monenmoisia musiikkielämyksiä ja osaamistaan ympäri Suomea erilaisissa tilaisuuksissa. Missä ikinä mennäänkään, Twister pyöräyttää bileet käyntiin, menohenkselit kaakkoon ja tanssikumpparit kallelleen.

Tämä viisikko on keikkaillut ympäri Suomea tanssittaen ihmisiä menestyksekkäästi niin yökerhoissa, kuin myös häissä ja muissa yksityisissä juhlatilaisuuksissa. Hurjat solistisuoritukset, timanttiset köörit, ja tiukkaakin tiukemmat torvisektiot ovat toinen nimemme. Tyylitietoinen ja nuorekkaan energinen Twister takaa ammattitaidollaan oikean meiningin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

 

SILKKISIELUT?

Yhteystiedot: 040 4188919 / Katja, 040 0742246 / Sinikka

Sähköposti: silkkisielut@gmail.com

SILKKISIELUT?

Meitä on tässä muusikkoa kaksi,
laulamme ja soitamme ammatiksi.
Annamme pianon ja laulun soida,
tahdomme kanssasi karkeloida!

Tilaa musiikkia elämäsi tärkeisiin hetkiin!
Ohjelmistomme muodostuu ulkomaisesta sekä kotimaisesta,
svengaavasta pop-, iskelmä- ja tanssimusiikista.

laulu, huilu: Katja Penttilä
piano, laulu: Sinikka Kivelä

facebook.com/silkkisielut

 

VOLVER

Yhteystiedot: Sirpa Berg 0505665895, Nina Loimusalo 050531373, Sähköposti: studio@wippies.com

Yhtyeen ohjelmistossa on bossa nova- ja tangoklassikoita säveltäjiltä Carlos Gardel, Astor Piazzolla, Antonio Carlos Jobim jne. yhtyeen omina sovituksina tunnelmalliseen Volver-tyyliin.

Jäsenet: Tuija Kiviranta (laulu), Sirpa Berg (oboe), Kalle Kangas (sello), Nina Loimusalo (piano).

--------------------------------------------------------------------------

SOLISTIT

 

OLLI HIRVANEN

 

Yhteystiedot: Olli Hirvanen, 050 4918 211

Sähköposti: hirvanen[at]yahoo.it

Olli Hirvanen soittaa ja tunnelmoi kitarallaan, klassista ja kaikkea muutakin.

 

 

TAAVI KIVIRANTA

Yhteystiedot: Taavi Kiviranta, puh. 040 831 1803

Kitaristi Taavi Kiviranta esittää klassista ja kevyempää musiikkia solistina, esiintyy tarvittaessa myös huilistin tai laulajan kanssa. Kiviranta opiskelee muusikoksi Jyväskylän ammattiopistossa.

 

SONJA LINDÉN

 

Yhteystiedot: Sonja Lindén, 044‑331 5997

Laulaja Sonja Lindén esittää yksin tai duona pianon/kitaran kanssa erilaisissa yritys‑ ja yksityistilaisuuksissa kevyttä musiikkia. Hän opiskelee pop/jazz‑laulua Jyväskylän ammattiopistossa ja musiikkikasvatusta Jyväskylän yliopistossa.

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------

PIENYHTYEET

DUO BLUESETTE

Yhteystiedot: Veera, puh. 044 2582329


Duo Bluesette on kahden nuoren ammattimuusikon yhtye Jyväskylästä. Tarjoamme juhliisi toiveidesi mukaan räätälöityä akustista musiikkia.

Ohjelmistostamme löydät kaikkea aina suosituista ikivihreistä uusimpiin pop-hitteihin. Laulajamme monipuolinen kielitaito näkyy myös ohjelmistossamme, löydät biisilistoiltamme myös mm. ranskan- ja espanjankielisiä kappaleita. Meidät voit tilata esiintymään monenlaisiin tilaisuuksiin, aiemmin olemme esiintyneet esimerkiksi karonkoissa, syntymäpäivillä ja vuosijuhlissa.

Jäsenet: Veera Raatikainen- laulu, Laura Tuunanen- piano.

 

 

DUO JENNA & EMILIA

Yhteystiedot: Jenna Hiipakka, 050 5427644, Emilia Mäkelä,  050 4015205

Sähköposti: duojennajaemilia@gmail.com

internet: www.duojennajaemilia.blogspot.fi

Jyväskyläläinen Duo Jenna & Emilia on taidokas harmonikkakaksikko, joka loihtii juhlavan tunnelman erilaisiin tilaisuuksiin. Musiikkialalla pienyrittäjinä toimivat pohjalaisnaiset, musiikkipedagogi Emilia Mäkelä (5-rivinen harmonikka, 2-rivinen harmonikka ja bandoneón) ja muusikko Jenna Hiipakka (harmonikka ja laulu), hallitsevat monipuolisesti musiikin eri tyylilajeja aina klassisesta pop/rockiin ja perinteisiin harmonikkakappaleisiin asti. Duon esittämät kappaleet ovat omia sovituksia, jotka pohjautuvat instrumenteille ominaisiin tyylikeinoihin. Tämä energinen kokoonpano on soittanut yhdessä jo useita vuosia ja soveltaa ohjelmistoaan aina kohdeyleisölleen sopivaksi. Musiikkiesityksen hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

 

DUO TEMPO

Yhteystiedot: Camilla Sundberg, 040 728 8840, sähköposti: camilla.sello[at]gmail.com

Sonja Hendunen, 050 552 1149, sähköposti: shendunen[at]gmail.com

Jäsenet: Camilla Sundberg, sello ja laulu, Sonja Hendunen,piano/cembalo

Monipuolinen ja juhlava Duo Tempo on kahden nuoren naisen muodostama yhtye, joka esittää musiikkia klassisesta kevyeen, evergreeneistä ja elokuvamusiikista jazz-klassikoihin tulisia tangoja ja nykypäivän hittisävelmiä unohtamatta. Tilaaja voi vaikuttaa ohjelmistoon myös esittämällä omia toiveitaan. Yhtye sopii kaikenkokoisiin perhe- sekä yritystilaisuuksin niin ohjelmanumeroksi kuin ruokailun taustamusiikiksi.
Ohjelmistoesimerkkejä: Saint-Saëns The Swan, Schumann Träumerei, Merikanto Romanssi, Fly Me to the Moon, Summertime, Amado mio, On hetki.

 

DUO T&T

Yhteystiedot: Tapani Vaahervaara, 050-5498598


Vanhaa jazzia, lattareita, ikivihreitä, soulia ja uudempaakin poppia. Olipa kyseessä synttärit, valmistujaiset, häät tai mikä tahansa merkittävä tapaus, Duo T&T loihtii tilanteeseen sopivan tunnelman.
Jäsenet: Tuija Kiviranta (laulu ja piano), Tapani Vaahervaara (kontrabasso, laulu ja lyömäsoittimet).

 

CAIRA

Yhteystiedot: Kaisa Halmemies, puh. 0400 689 054, e-mail: naukaisu@gmail.com
Veera Miettinen, puh. 045 3128 556, e-mail: veeramaria2@gmail.com

 

CAIRA on kahden ammattimuusikon energinen duo, jonka muodostavat Kaisa Halmemies (laulu, viulu & perkussiot) sekä Veera Miettinen (piano). Ohjelmamme koostuu pääosin pop-, iskelmä- ja jazzmusiikista. Pyynnöstä esitämme mielellämme myös klassista musiikkia (viulu & piano) ja tilaajan toivekappaleita.

Keikkailemme tarvittaessa myös laajemmalla kokoonpanolla. Cairan osaaviin vakiovahvistuksiin kuuluvat Juhani Partanen (sello) sekä Ilkka Rautanen (rummut).

Facebook-sivu: https://www.facebook.com/duocaira

 

Duo Shine

Yhteys/keikat/tiedustelut: sumauura@gmail.com, p. 0408431983

Kaipaatko juhliisi tunnelmallista taustamusiikkia, haluaisitko hääseremoniaan "sen viimeisen silauksen", tekeekö mielesi tanssia? Duo Shinen voit tilata joko kitara-laulu-, tai piano-laulu -kokoonpanona.

 

 

 

 

Duo Venla & Aapo

Duo Venla & Aapo on kokenut ja monipuolinen kaksikko, joka hoitaa unohtumattoman musiikkiohjelman niin pikkujoulubileisiin kuin virallisempiin tilaisuuksiin. Laulaja Venla Ruoppila ja kitaristi Aapo Nieminen ovat soittaneet ja keikkailleet yhdessä vuosien ajan. Ohjelmistosta löytyy musiikkia moneen makuun, tyyleinä pop, soul, jazz, latin ja suomalaiset ikivihreät.

 

Mahdollisuus tilata myös laajennettu viiden hengen bilebändi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot: Venla, 050 5400290, Aapo, 044 5101293

Sähköposti: venla.p.ruoppila@student.jyu.fi

 

 

 

JOUSIKVARTETTI ACADEMUS

Yhteystiedot: Anna Kinnunen, 050 378 3147

Sähköposti: anna.l.kinnunen[at]student.jyu.fi

Jousikvartetti Academus koostuu Jyväskylän yliopiston musiikkikasvatuksen opiskelijoista. Innokkaat jousisoittajat perustivat kvartetin syksyllä 2013. Esiintymis- ja soittokokemusta soittajilta löytyy yli kymmenen vuoden ajalta eri orkestereista ja kamarimusiikkikokoonpanoista. Kvartetin voi tilata esiintymään esim. perhejuhliin, avajaistilaisuuksiin, valmistujaisiin, vuosijuhliin tai muihin juhliin. Ohjelmisto sovelletaan tilaisuuden luonteen mukaan. Ohjelmistostamme löytyy sekä juhlavaa klassista (Haydn, Sibelius) että viihteellistä musiikkia.

Jäsenet: Anna Kinnunen (1-viulu), Reetta Honkavuori (2-viulu), Vilma Viitasaari (alttoviulu) ja Aleksi Vasko (sello)

 

UUSI JYVÄSKYLÄ SALON ENSEMBLE

Yhteystiedot: Henrik Nissinen, 044 019 0186

Sähköposti: henrik.nissinen[at]uusijyvaskyla.fi
Internet: www.uusijyvaskyla.fi

Uusi Jyväskylä Salon Ensemble on ainutlaatuinen viiden ammattimuusikon vanhan ajan glamouria henkivä salonkikvintetti. Se luo musiikillaan tyylikästä ja viihtyisää tunnelmaa. Yhtyeeltä taittuu niin vauhdikkaat ohjelmanumerot, kuten Piazzollan tuliset tangot, Brahmsin Unkarilaiset tanssit ja Straussin valssit, kuin rauhallisempi tunnelmointi esimerkiksi G. Gershwinin ikivihreiden parissa. Yhtye sopii hyvin niin taustamusiikin, kuin  kokoillan konserttien esiintyjäksi.
Salon Ensemble esiintyy omin konsertein, sekä tilattuna artistina yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Kesäkuussa 2012 yhtyeellä oli kunnia esiintyä illallisgaalassa Jyväskylässä Presidentti Martti Ahtisaarelle ja kesällä 2013 yhtye päätti Jyväskylän Kesä-festivaalin omalla konsertillaan. Yhtyeessä soittavat Zuzana Gasparova ja Sanna Kokko, viulu, Ilkka Kauppi, sello, Jani Koskela, kontrabasso ja Henrik Nissinen, piano.

 

TRIO UUSI JYVÄSKYLÄ

Yhteystiedot: Henrik Nissinen, 044 019 0186

Sähköposti: henrik.nissinen[at]uusijyvaskyla.fi

Internet: www.uusijyvaskyla.fi

TRIO UUSI JYVÄSKYLÄ on klassinen pianotrio jossa soittavat Sanna Kokko, viulu; Ilkka Kauppi, sello ja Henrik Nissinen, piano. Yhtye esittää juhlavaa klassista ja tyylikästä, tunnelmallista taustamusiikkia. Yhtye on esiintynyt mm. perhejuhlissa, yritystapahtumissa ja illallistilaisuuksissa. Trio tekee yhteistyötä mm. Ohjelmatoimisto Fortone Productionin kanssa.

--------------------------------------------------------------------------

KUOROT JA LAULUYHTYEET

KAMARIKUORO CANTINOVUM

Yhteystiedot: Kalle-Matti Romppainen

Sähköposti: pj[at]cantinovum.fi
Internet: www.cantinovum.fi

Kamarikuoro Cantinovum on Jyväskylän ammattikorkeakoulun edustuskuoro. Kuoron tavoitteena on tehdä taiteellisesti korkeatasoista musiikkia, uudistaa ohjelmistoa nopealla tahdilla ja kehittää kuoron moni‑ilmeistä sointia. Cantinovumin ohjelmisto koostuu orkesteri‑ ja a cappella ‑teoksista, renessanssista aina moderniin musiikkiin. Kuoroa johtaa Rita Varonen. Cantinovum‑kuoron ohjelmisto sopii moniin erilaisiin tilaisuuksiin. Kuoron voi tilata myös kvartettina tai tuplakvartettina.

 

MUSICA-KUORO, MUSICA-KUORON KVARTETTI

Yhteystiedot: Pekka Kostiainen

Sähköposti: etunimi.sukunimi[at]jyu.fi
Internet: www.musicakuoro.net

Esiintymässä voi olla kvartetti, tuplakvartetti tai koko kuoro, jota johtaa Pekka Kostiainen. Musica-kuoro tai kuoron kvartetti sopivat hyvin erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten häihin, vuosijuhliin, karonkkaan, promootioon, pikkujouluun. Ohjelmisto sovitetaan tilaisuuden mukaan: tarjolla on musiikkia hengellisestä kevyeen musiikkiin ja kansanmusiikkiin. Esityskielinä ovat muun muassa suomi, englanti, latina, ranska, tsekki. Esitykset ovat a cappella eli ilman säestystä.

LAULUYHTYE FIORI

Yhteystiedot: Sini Salonen

Sähköposti: etunimi.sukunimi[at]hotmail.com
Facebook

Lauluyhtye Fiori on viiden naisen a capella -lauluyhtye. Yhtyeessä laulavat Iina Karjalainen, Jenni Heilala, Tiina Vuori, Marjukka Manner ja Sini Salonen.  Ohjelmistossa on monentyylistä musiikkia klassisista teoksista viihdemusiikkiin ja kansanmusiikkiin. Voit tilata Fiorin laulamaan erilaisiin tilaisuuksiin, esimerkiksi kokouksiin, juhliin, yritystilaisuuksiin tai häihin. Yhtye esiintyy ilman äänentoistoa ja ilman säestystä.

RUAMJAI

Yhteystiedot: Iina Karjalainen, 044 352 7267

Sähköposti: iina.r.karjalainen[at]gmail.com
Internet: ruamjai.nettisivu.org

Valokuva: Tuomas Mikkonen

Ruamjai on noin kolmenkymmenen kokeneen nuoren laulajan kuoro Jyväskylästä. Kuoro on tutustunut monipuolisesti laulutraditioihin ja musiikkikulttuureihin eri puolilta maailmaa, keskiajalta nykypäivään ja taidemusiikista viihdemusiikkiin. Yleisön keskuudessa kuoro tunnetaan eri maiden kansanmusiikin, erityisesti afrikkalaisen musiikin tulkinnoista. Kuoroa johtaa Iina Karjalainen.

Ruamjain voi tilata pienellä kokoonpanolla tai koko kuoron voimin esiintymään esimerkiksi juhliin, pikkujouluihin, väitöstilaisuuksiin, työpaikalle tai tapahtumiin. Ohjelma ja sen kesto räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan. Ohjelmistostamme löytyy viihdyttävää ja juhlavaa musiikkia moneen tilaisuuteen.

Pidämme myös afrikkalaisen musiikin työpajoja yrityksille ja erilaisille yhteisöille. Työpajassa opetellaan 1-3 laulua koreografioineen ja se soveltuu kaiken ikäisille. Työpajan vetää kuoronjohtaja ja osa kuorosta. Tavoitteena on herätellä kehoa ja korvia afrikkalaiseen kulttuuriin sekä nauttia laulusta. Työpajan sisältö soveltuu opetuskäyttöön ja kappaleista on mahdollista saada myös nuottimateriaalia. Konsertin ja työpajan yhdistäminen on myös mahdollista.

 

KORTEFORTE-KUORO

Yhteystiedot: Kaisa Halmemies, 0400 689 054

Sähköposti: kaisa.k.halmemies@student.jyu.fi

KorteForte on ollut Kortepohjan ylioppilaskylän oma kuoro jo vuodesta 1995 alkaen ja suurin osa laulajista opiskelee Jyväskylän yliopistossa.

Noin 25-henkisen sekakuoron ohjelmisto muodostuu kevyen musiikin a cappella -sovituksista. KorteForte esiintyy mielellään aina sopivan tilaisuuden tullen, erityisesti ylioppilaskylän ja yliopiston tapahtumissa.
Kuoroa on syksystä 2012 lähtien luotsannut kuoronjohdon, pop/jazz-laulun ja musiikkikasvatuksen opiskelija Kaisa Halmemies.

VIIMA

Yhteystiedot: Elisa 0407199863 viimayhtye@gmail.com

VIIMA on lauluyhtye, joka tuo lämmintä joulun tunnelmaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Ohjelmistomme koostuu perinteisestä ja uudemmasta joulumusiikista, josta voimme koota toiveidenne mukaisen kokonaisuuden. Kokoonpano liikkuu vaivattomasti ja esiintyy niin pienissä juhlissa kuin isommissa tapahtumissa, akustisesti tai vahvistettuna. Viima on raikas a cappella lauluyhtye, joka koostuu neljästä musiikinalan ammattilaisesta. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Vimmalla, Ilolla, Innolla, Monipuolisesti, Ammattitaidolla - VIIMA!"