Musakampuksen TEKOJA

Musiikkikampuksen tapahtumasarja TEKOJA kootaan neljä kertaa lukuvuodessa. Sarja koostuu Gradian muusikon koulutuksen, taiteen perusopetuksen ja Schildtin lukion musiikkilinjan, JAMKin musiikkipedagogiopiskelijoiden ja yliopiston Musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksen ja OKL:n esityksistä ja tapahtumista. Suurimpaan osaan tapahtumista on vapaa pääsy.

Hannikaissali sijaitsee osoitteessa Pitkäkatu 18-20, Siltasali osoitteessa Pitkäkatu 19-21. Konsertteja ja keikkoja järjestetään myös eri puolilla kaupunkia vaihtelevissa tiloissa.

 

Musiikkikampuksen TEKOJA sisältää musiikin opiskelijoiden tutkintokonsertteja, matineoita, opettajien konsertteja ja tanssinäytöksiä. Vuosittain musiikkikampus kokoaa voimansa yhteistuotannon merkeissä; vuonna 2018 yhteistuotantona nähtiin Rent -musikaali, vuonna 2019 vuorossa on Menottin The Old Maid and the Thief -ooppera. Musiikkikampuksella toimii aktiivisesti Campus Sinfonietta orkesteri, joka omien konserttiensa ohella toimii säestävänä orkesterina vuosittain järjestettävissä musiikkikilpailuissa. Lisäksi Musiikkikampuksella toteutetaan vierailuesityksiä, kuten esimerkiksi syksyllä 2018 Jazzliiton jazzillat 20.9. ja 24.10.

Tervetuloa tutustumaan Musiikkikampuksen monimuotoiseen ohjelmaan!