26.9. Miesten välisiä syvällisiä keskusteluja / Tanssin Aika -festivaali

Tapahtuman tiedot

Milloin

26.09.2018
alkaa 21.30 loppuu 22.30

Missä

Hannikaissali

Lisää tapahtuma kalenteriin

Vierailu toteutetaan yhteistyössä Suomalaisen musiikkikampuksen kanssa

Esiintyjät ja koreografia / Performers & choreography: Perttu Pihlaja, Mikko Rinnevuori ja Jukka Tarvainen
Valosuunnittelu / Lighting design: Antti Helminen
Tukijat: Suomen Kulttuurirahaston keskusrahasto, Suomen Kulttuurirahaston Keski-Suomen rahasto, Keski-Suomen Tanssin Keskus, Taiteen edistämiskeskus / monitaidetoimikunta, Jyväskylän kaupunki


Miksei onkologi-tankotanssijasta ollutkaan ennakkotiedoista huolimatta elämänkumppaniksi? Kuinka paljon pitää nostaa penkistä, että jaksaa kannatella aikuisen miehen? Kannattaako olla ennemmin yrittäjä vai taiteilija ja stressaantuuko, jos on molempia? Kannattaako yrittää olla kova jätkä? Mikä edes on kova jätkä? Mitkä asiat akrobaattia oikeasti pelottavat? Mitkä ovat avioeron todelliset seuraukset? Vastaamme kaikkiin näihin ja muutamaan muuhun kysymykseen tositarinoihin pohjautuen ja totuudenmukaisesti. Esityksessä on myös huimapäistä akrobatiaa, parkouria ja tanssia. Ja no, muutamaa muutakin asiaa.

Kolmen esiintyjän välisen dialogin mahdollistavat pitkäaikainen ystävyys ja heidän osaamisalueensa: JUKKA TARVAINEN on huipputanssija, MIKKO RINNEVUORI yksi Suomen kokeneimmista akrobaateista ja PERTTU PIHLAJA Suomen ensimmäinen ammattiparkouraaja. Jokaisella heistä on myös kokemusta toistensa lajeista. Jokainen on vielä toistaiseksi alansa huippu – ja nyt keski-ikää lähestyvä mies.

Liput: 20/12 € / www.lippu.fi ja ovelta tuntia ennen esitystä, mikäli tilaa
Facebook-tapahtumaan