Uutiset

EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston muodostama oppimisen, kehittämisen ja tutkimuksen osaamiskeskittymä. Yhteistyön tavoitteena on tarjota korkeatasoista, vetovoimaista ja innovatiivista koulutusta yli oppilaitosrajojen sekä kilpailukykyä ja elinvoimaa tulevaisuuden osaamisella ja työelämäpalveluilla.

Yhteistyömme tiivistyessä haemme tuottajaa uudistamaan ja kehittämään EduFuturan runsasta taide-, tiede-, kulttuuri- ja liikuntatapahtumien ja -tuotantojen kokonaisuutta. Tuottajana työsi erityinen painopiste on Suomalaisen musiikkikampuksen taide- ja tiedetapahtumien tuotantojen sekä musiikkikampuksen alueellisen, kansallisen ja kansainvälisen näkyvyyden vahvistaminen.

Sijoitut Jyväskylän ammattikorkeakouluun sovitun tehtäväjaon mukaisesti. Työhösi voi kuulua myös EduFuturan yhteisten tuotantojen ja tapahtumien suunnittelu, opiskelijaprojektien koordinointi ja asiantuntijana toimiminen, viestintä ja tiedottaminen, tuotantojen asiantuntijana toimiminen, sekä monipuolinen sisällöntuotanto eri yhteistyökumppanien kanssa.

Tuottajana toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa verkoston eri osapuolten ja yhteistyötahojen, opettaja- ja opiskelijatiimien sekä EduFuturan organisaatioiden viestinnän kanssa. Tuotat sisältöjä muun muassa Suomalaisen musiikkikampuksen, EduFuturan ja oppilaitosten verkkosivuille sekä sosiaaliseen mediaan.

Koulutuksesi on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta tapahtumien suunnittelusta, tuottamisesta ja kehittämisestä ja niihin liittyvän rahoituksen, taloushallinnon ja projektijohtamisen osaamista sekä viestinnän ja markkinoinnin hallintaa (ml. sosiaalinen media).

Edellytämme sinulta kokonaisuuksien hallintaa ja erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Sinulla on hyvät viestintä-, media- ja ryhmätyötaidot sekä hallitset näppärästi tietotekniikan. Katsomme kokemuksen oppilaitosyhteistyöstä sinulle vahvaksi eduksi.  Käytät sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englantia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn oppimisen tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävässäsi vahvistut kulttuuripalvelujen tuottamisen moniosaajana, hyödynnät organisaatioidemme monipuolisia mahdollisuuksia kampuksillamme sekä teet läheistä yhteistyötä oppilaitosten johdon ja eri tiimien kanssa.

Meillä on joustava työaika ja sujuvat käytännöt hybridityöskentelyyn. Saat käyttöösi Jamkin kattavat henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisesti kehittämiseen innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Työ alkaa tammikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Haku

Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.10.2022: Tuottaja, EduFutura Jyväskylä

Liitäthän hakemukseen CV:n ja linkkejä työnäytteisiin. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen kuukausipalkka on 3000–3200 euroa. Haastattelut pidetään viikolla 44.

Lisätietoja

Jarmo Kivelä, johtaja, Suomalainen musiikkikampus
etunimi.sukunimi@gradia.fi
p. 040 341 5899

Leena Liimatainen, kehitysjohtaja, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, EduFutura
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 040 821 9435