Kuvanäkymä

Syksyn 2021 Loisto järjestetään 22.–26.11.2021. Loisto on Gradia Jyväskylän musiikkialan perustutkinnossa opintojaan viimeistelevien muusikko-opiskelijoiden ja media-alaa opiskelevien yhteinen konserttisarja.

Konsertteja voi seurata paikan päällä Siltasalissa (Suomalainen musiikkikampus, Pitkäkatu 18–22, Jyväskylä) tai suorina verkkolähetyksinä tällä sivulla sekä Gradian YouTubessa. Suorista monikameralähetyksistä vastaavat Gradia Jyväskylän media-alan opiskelijat.

Tapahtumiin on vapaa pääsy, tervetuloa!

Konserttisarja järjestetään keväisin ja syksyisin.

Ohjelma

Maanantai 22.11.

klo 18.00 Reggaemiehen maanantai (reggae): Reggae-työpajan konsertti.

klo 19.30 Fantastic Chaos (impro): Impro-työpajan konsertti.

Tiistai 23.11.

klo 18.00 Músicos Equilibrados (maailmanmusiikki)

klo 19.30 Hanne Kivioja, B-tutkintokonsertti: In the Spirit of the Divas (r&b/jazz/pop/rock)
Hanne Kiviojan In the Spirit of the Divas -konsertissa kuullaan hänen musiikillisten esikuviensa kappaleita laajalta rytmimusiikin alueelta. Illan aikana kuullaan musiikkia muun muassa Beyoncén, Chaka Khanin, Aretha Franklinin ja Whitney Houstonin tuotannoista. Kyseessä on Hannen B-tutkintokonsertti, jonka jälkeen hän valmistuu pop/jazz-laulunopettajaksi (Musiikkipedagogi AMK) Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Keskiviikko 24.11.

klo 18.00 Jenna Väisänen: Soul on fire (blues, rock, indie, poprock)
Tervetuloa mun konservatorion päättökonserttiin! Konsertissa pääset syvien tunteiden äärelle, tulet kuulemaan kappaleita, jotka ovat inspiroineet minua ja joista välittyy mun rakkaus musiikkiin. Tunnelmaa laidasta laitaan, eli rokataan ja herkistellään!

klo 19.30 Miikka Raatikainen: (R)EVOLUTION (pop/rock)
Voimaannuttavaa ja energistä rockia, sydäntä riipaisevia balladeja ja ripaus vallankumousta. Konsertissa tullaan kuulemaan itselleni merkityksellisiä kappaleita lapsuudesta aina tähän päivään saakka.

Torstai 25.11.

klo 18.00 Petra Rothovius: Punainen Lanka (pop, laulaja-lauluntekijä)
Tää on mun ensimmäinen konsertti, jossa esitän omia kappaleita. Biisit kertovat itselleni suurista hetkistä ja tunteista – mun elämän punainen lanka! Tunnelma vaihtelee aina räväkän iloisista lauluista kaihoisiin kappaleisiin. Tuu nauttimaan ja kuuntelemaan, kun mun biisit näkee ensimmäistä kertaa päivänvalon! :)

klo 19.30 Jari Osmo Samuli (suomenkielinen ja mainstream pop)
Jari Erman, artistinimeltään Jari Osmo Samuli, sävellyksiä. Musiikki on suomenkielistä popmusiikkia, jossa sekoittuvat perinteinen lauluntekijyys vahvoine sanoituksineen ja koukuttavine melodioineen sekä nykypäivän popmusiikin soundimaailma ja estetiikka. Konsertissa kuullaan artistin jo julkaisemaan musiikkia, sekä vielä julkaisematonta materiaalia.

Perjantai 26.11.

klo 18.00 SO(p)ULIT (soul)

klo 19.30 The Renamed, Soiva Peli, Von Karman Bandlabit

Loisto

22.–26.11.2021
Siltasali, Suomalainen musiikkikampus