Asiantuntijat

Työskentelen Jyväskylän yliopistossa Musiikin, mielen, kehon ja aivojen huippututkimusyksikössä tutkimusavustajana. Musiikissa minua kiehtoo erityisesti vuorovaikutus, yhteismusisointi, tahdistuminen ja synkronia. Ja vaikka koen musiikki itseisarvona, niin näen sen myös vahvana kommunikaation välineenä erilaisten ihmisten ja ryhmien välillä. Sydämeni sykkii toki akateemiselle maailmalle, mutta kiinnostukseni kohteet ulottuvat myös monille muille areenoille.

Musiikilliselta taustaltani olen lyömäsoittaja ja laulaja. Mutta osaamiseni ei suinkaan jää siihen, sillä toimin myös video- ja valokuvaajana, opettajana, ja kesäisin työskentelen lastensuojelun parissa ohjaajan tehtävissä. Saan paljon sisältöä ja iloa elämääni, kun voin työskennellä yhdessä muiden ihmisten parissa, sekä jakaa omaa osaamistani ja intoani seuraaville sukupolville.

Olipa kyse sitten musiikista, videoiden editoimisesta, opetuksesta tai nuorten parissa työskentelystä, pyrin edustamaan sitä, mitä myös Suomalainen musiikkikampus mielestäni on syvimmillään: monitaitoisia, intohimoisia ja sitoutuneita yksilöitä, jotka yhdessä haluavat tehdä maailmasta paremman paikan – taiteen ja tieteen avulla.

Jyväskylän yliopisto / Musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitos
Tutkimusavustaja
matias.1.hamalainen@jyu.fi
+358 50 524 7221