Esiintyjät

Jyväskyläläinen Hot Club La Pompe vie kuulijat svengaavalle matkalle 1930-40-lukujen Pariisin äänimaisemiin. Akustista jazzia soittava, ammattimuusikoista ja muusikko-opiskelijoista koostuva yhtye herättää eloon legendaarisen kitaristin Django Reinhardtin musiikin, tuoden mukanaan myös suomalaista sielunmaisemaa ja pohjoismaista estetiikkaa.

Bändin ohjelmisto on monipuolinen ja koostuu suuresta repertuaarista tyylinmukaisia jazzstandardeja ja kansanomaisempia kappaleita. Yhtye on myös sovittanut suomalaisia sävelmiä Djangon tyylille sopiviksi.

Hot Club La Pompe on tilattavissa keikalle tarpeen mukaan duona, triona, kvartettina tai kvintettinä; instrumentaalisena tai laulettuna.
Tarvitset sitten taustamusiikkijazzia, swingtanssit, tai muuten vaan svengaavan esiintyjän, Hot Club La Pompe tuo tapahtumaasi raikkaan tuulahduksen improvisoinnin iloa ja jazzin taikaa tyylikkäässä paketissa.

Hinnat (1-2 max. 45min settiä)

Duo (2 kitaraa): 450€
Trio (2 kitaraa ja kontrabasso): 700€
Kvartetti (Trio + laulaja/sax): 1000€
Kvintetti (Trio + laulaja + saksofoni): 1200€

Pienet keikat voidaan tehdä täysin akustisesti ja tarvittaessa yhtye voi tuoda oman äänentoiston. Jyväskylän ulkopuolella hintoihin lisätään matkakulut.

Ota yhteyttä!

Hinta alkaen 450€
Esiintyjä voi laskuttaa tilaaja tai vaihtoehtoisesti tilaaja maksaa palkkion verokortilla.