Esiintyjät

Hittibiisejä, ikivihreitä, veret seisauttavia sooloja, timanttista jyystöä, ylähuulihikeä! Tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa Kruuvaus!

Kruuvaus tarjoaa ammattitaitoista ja luovaa musiikkipalvelua. Oli kyseessä sitten häät, yritysjuhlat, opiskelijabileet, syntymäpäivät, yökerhobileet, polttarit, karonkka, lastenjuhlat tai mitä tahansa, me hoidamme sen tyylikkäästi alusta loppuun järkkymättömällä ammattitaidolla. Kruuvauksen mukana matkaa aina myös PA-laitteisto sekä valot. Kruuvauksella on takanaan jo kiitettävä määrä kilometrejä ja satoja keikkoja, joten luomme varmasti tunnelman, jota muistellaan vielä vuosienkin päästä! Kruuvauksen kaikki jäsenet ovat koulutettuja musiikin alan ammattilaisia.
Teemme myös yhteistyötä useiden eri alojen toimijoiden kanssa.

Kruuvauksen lähtökohtana on laulu. Sen pohjalta voidaan koota mieleisesi kokonaisuus haluamaasi tilaisuuteen. Jos olet vailla herkkää tulkintaa, voidaan tilaisuuteesi annostella esimerkiksi piano ja laulu. Jos puolestasi kaipaat tiukkaa meininkiä, lanteet letkeiksi pistävää tunnelmaa ja kaikki tanssilattialle, voidaan kattaa tarjolle koko bändi! Ja vielä kaikkea siltä väliltä. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Kruuvaus tarjoaa sinulle elämäsi parhaat bileet!

Kysy rohkeasti tarjousta niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Laulu – Tiina Laitinen
Laulu – Emmi Aarnio-Metsänen
Kitara – Joona Lehto / Jari Erma
Basso – Jere Lehto
Rummut – Vili Kallonen
Kosketinsoittimet – Panu Korhonen

Esiintyjä laskuttaa palkkion tilaajalta.