Tapahtumat

Saavu Pitkäkadulle ihastelemaan pian valmistuvaa Musiikkikampuksen laajennusta, jonka Gradian media-alan opiskelijat valaisevat upein värein pimeneviin marraskuun iltoihin! Valaistun viikon alkupuolella voit myös tulla kuuntelemaan klassista, metallia, kuorolaulua ja nähdä tämän lisäksi nuorten taitureiden tanssiesityksiä.

Ohjelma

Maanantai 23.11.

Klo 15.30 Gradian kuoro esittää ohjelmistoaan Musiikkikampuksen etupihalla. Johtajana Rita Varonen.

Klo 19.00 Marraskuulumisia-konsertti Hannikaissalista. Gradian klassisen musiikin opiskelijat esittävät syksyn satoaan monenlaisin kamarikokoonpanoin. Paikalle otetaan pieni määrä yleisöä, ja konsertti striimataan Musiikkikampuksen sivuilla ja YouTubessa.

Tiistai 24.11.

Klo 16.30 Klassista sun päivääsi! -konsertissa kuullaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun klassisen puolen musiikkipedagogiopiskelijoiden esityksiä Hannikaissalissa. Esityksiin otetaan pieni määrä yleisöä, ja se striimataan Musiikkikampuksen sivuille.

Klo 17.40 Gradian tanssi ottaa uuden Musiikkikampuksen etupihan haltuun! Saavu paikan päälle ihastelemaan nuorten tanssijoiden esityksiä upeissa valoissa.

Klo 18.00 Gradian valmistuvien muusikko-opiskelijoiden Loisto-konserttisarja potkaistaan käyntiin vauhdikkaasti sinfonisen metallin tahdissa. Striimiä voi seurata netistä tai paikan päältä, sillä se heijastetaan myös Musiikkikampuksen ulkoseinään.

Klo 19.30 Loisto-konserttisarjan toinen konsertti, luvassa mm. rytmimusiikkia maailmalta! Striimiä voi seurata netistä tai paikan päältä, sillä se heijastetaan myös Musiikkikampuksen ulkoseinään.

Loppuviikko

Loppuviikon ajan voit ohikulkiessa ihastella valotaideteosta ja seurata Gradian valmistuvien muusikoiden päättökonsertteja osana Loisto-konserttisarjaa. Konsertit ovat ilmaisia ja tänä vuonna seurattavissa vain striimin välityksellä.

Lisätietoja

Mikael Minkkinen
Tuottaja, Suomalainen musiikkikampus
mikael.minkkinen@edufutura.fi
040 836 8912

Gradian Loisto-konsertit

Helvi Kangas
Koulutussuunnittelija, Gradia musiikki
helvi.kangas@gradia.fi
040 341 5207

Kaikki tapahtumat

  • Aika 24.11.2020 klo 16:30 - 27.11.2020 klo 15:00
  • Paikka Suomalainen musiikkikampus, Pitkäkatu 18-22

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lisää se Musiikkikampuksen tapahtumiin!

Ilmoita tapahtuma