Tapahtumat

Just Groove Me – Aimo Ikonen

pop/rock, soul, jazz, funk

Voit katsoa konsertin striiminä täältä.
Konserttiin on vapaa pääsy.

Loisto-konserttisarja on Gradia Jyväskylän musiikkialan perustutkinnon muusikko-opiskelijoiden, Jamkin musiikin tutkinto-ohjelman opiskelijoiden sekä Gradia Jyväskylän media-alaa opiskelevien yhteinen konserttisarja Suomalaisella musiikkikampuksella. Tänä keväänä kuullaan ennätysmäärä konsertteja kahdessa salissa.

Klassiset Loisto-konsertit kuullaan Hannikaissalissa kuutena iltana ajalla 21.3.–17.4. ja Siltasalin kevyen musiikin konsertit 25.3.–12.4.2024. Kaiken kaikkiaan Loisto-konserttiviikko tarjoaa 28 konserttia, musiikkia laidasta laitaan, nuorten taidokkaita esityksiä ja elämyksiä kuulijoille.

Siltasalin suorista monikameralähetyksistä, kuvauksesta, ääni- ja valotekniikasta sekä projisoinnista vastaavat Gradia Jyväskylän media-alan opiskelijat 25.3.–5.4. Laaja yhteistyö tapahtumassa tarjoaa täysipainoisen ympäristön eri alojen näytöille. Yhteistyö ja sen tuoma mahdollisuus katsoa ja kokea Loiston konserttien taidokkaita konsertteja ja upeaa visuaalista antia niin Siltasalissa kuin kotisohvalla ovat Loistoa parhaimmillaan. Muut tapahtuman konsertit striimataan pienemmällä kokoonpanolla.

Kaikkien Loisto-konserttien tallenteet ja striimit löydät Loiston nettisivulta.

Kaikki tapahtumat

  • Aika 11.4.2024 klo 19:30 - 20:30
  • Paikka Siltasali, Suomalainen musiikkikampus, Pitkäkatu 18-22, 40700 Jyväskylä
  • Esiintyjän linkki Siirry sivulle
  • Hinta Vapaa pääsy

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lisää se Musiikkikampuksen tapahtumiin!

Ilmoita tapahtuma