Tapahtumat

Yhteisöllinen viikonloppu kokoaa yhteen eri-ikäiset ja kaikentasoiset soittajat. Kaustisen Näppäriopettajien johdolla harjoittelemme tarttuvan ohjelmiston ja pidämme kurssin päätteeksi konsertin.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Gradian, Jamkin, Jyväskylän yliopiston ja kansalaisopiston kesken. Mukana yhteistyössä on myös Musiikkikoulu Kumo.

Yliopiston kansanmusiikkikurssilaisten, Jamkin ja Gradian oppilaitoksilla on omat kiintiönsä ja ilmoittautumistapansa kurssille. 

Kansalaisopiston kurssipaikkoja on rajoitetusti. Mikäli vapaita paikkoja ei ilmoittautuessasi enää ole, ilmoittaudu varapaikalle. Kutsumme sieltä mukaan, jos paikkoja vapautuu. Varapaikoilla olevia saatamme kutsua mukaan instrumenttikohtaisesti, jotta kurssin soitinkokoonpano on tasapainoinen.

Kansalaisopiston ilmoittautuminen täällä:
https://uusi.opistopalvelut.fi/jyvaskyla/fi/course/19154/

Kurssilaisille lähetämme viikon sisällä ilmoittautumisesta linkin ja salasanan kansalaisopiston Pedanet-sivulla oleviin nuotteihin (pdf).

Tarkoitus on, että kurssilaiset tulostavat itse oman stemmansa ja tutustuvat niihin etukäteen. Koska kurssiviikonloppu on tiivis, on hyvä, että kappaleita hallitaan jo ennalta. Lähempänä kurssia lähetämme kurssikirjeen kurssilaisten sähköpostiin.

Luethan myös lisätiedot ohesta.

Kurssin konsertti pidetään su 11.2. klo 13.00 Hannikaissalissa. Lipunmyynti yleisölle alkaa tunti ennen konserttia ovelta.

Kysymyksissä auttaa Katri Lepistö puh. 050 523 7723

Kurssin aikataulu:

PE 9.2. 17:00–20:00
La 10.2. 09:30–17:00
Su 11.2. 09:00–14:30

Lisätiedot

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii parhaiten osallistujille kouluikäisistä – aikuisiin, joilla on jo takanaan soitonopiskeluvuosia / ainakin alkeet hallussa. Kurssi sopii jousisoittajille, puhallinsoittajille, pianistille (he soittavat kurssilla harmoonia), harmonikan-, kitaran-, ja kanteleensoittajille. Huomaathan, että osalle soittajista ei ole oman instrumentin ohjaavaa opettajaa kurssilla. Kurssilla mukana oleminen vaatii siis myös itsenäistä otetta, jotta voi soittaa toisen soitinryhmän mukana. Varmista kurssin suunnittelijalta, jos et ole varma soveltuuko soittimesi tämän kurssin soitinkokoonpanoon.

Mukaan kurssille tulee oman soitinvalikoiman kera Kumo-musiikkikoulun oppilaita, jotka ovat harjoitelleet kurssia varten etukäteen, ja heillä on kurssilla tuttu ohjaaja.

Harmooninsoittajat vuokraavat kurssilta Näppäreiden harmoonin (25e). Tiedustelemme harmoonin soittimekseen ilmoittaneilta erikseen vielä vuokraustarpeen. Oman toimivan matkaharmoonin voi tuoda mukanaan.

Opettajat: Mauno Järvelä ja näppäriopettajat

Kaikki tapahtumat

  • Aika 9.2.2024 klo 17:00 - 11.2.2024 klo 14:30
  • Paikka Suomalainen musiikkikampus, Pitkäkatu 18-22, Jyväskylä
  • Esiintyjän linkki Siirry sivulle
  • Facebook-tapahtuman linkki Siirry sivulle
  • Hinta Kurssimaksu 28€

Osta lippuja

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lisää se Musiikkikampuksen tapahtumiin!

Ilmoita tapahtuma