Tapahtumat

Gradian musiikin perusopetuksen oppilaat esiintyvät Jyväskylän kaupunginkirjaston kulttuurilavalla maanantaina 20.11.2023 klo 18. Lasten kulttuurilava -konsertissa esiintyvät pienet pianistit ja harmonikansoittaja. Konsertissa kuullaan myös Pikkupuhkut-puhallinorkesterin ensiesiintyminen. Yleisöä laulattaa Duo Säveltenkula, ja yleisö pääseekin laulamaan yhteislauluina muun muassa Rati riti rallaa ja Joulu on taas.

Lasten kulttuurilava -konsertti on osa valtakunnallista lastenmusiikkipäivää, jota juhlistetaan lapsen oikeuksien päivänä 20.11. Konserttiin on vapaa pääsy.

Jyväskylä on valittu vuoden 2024 Lastenmusiikkipääkaupungiksi ja lastenmusiikkipäivän tilaisuuksia vietetään nyt kuudetta kertaa. Päivän päätapahtuma on Jyväskylässä kaupunginteatterin suurella näyttämöllä, jolla järjestetään kaksi Ystävien juhla -lastenkonserttia klo 10.15 ja klo 13. Myös lastenkonsertteihin on vapaa pääsy.

Kulttuurilava on Jyväskylän kulttuuritoimijoiden yhteinen esittäytymispaikka, jossa kohdataan monenlaista paikallista toimijaa ja kulttuurin tekijää. Kulttuurilava järjestetään Jyväskylän kaupunginkirjaston 1. kerroksen lavalla joka maanantai klo 18.

Kuva: Ella Niemi

Lisätietoja: Anne-Mari Kunelius

Kaikki tapahtumat

  • Aika 17.11.2023 klo 19:30 - 20:15
  • Paikka Jyväskylän kaupunginkirjasto
  • Esiintyjän linkki Siirry sivulle
  • Facebook-tapahtuman linkki Siirry sivulle
  • Hinta Vapaa pääsy

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lisää se Musiikkikampuksen tapahtumiin!

Ilmoita tapahtuma