Uutiset

Opinnot tähtäävät vahvaan musiikilliseen ja pedagogiseen osaamiseen

Jamkin musiikkipedagogin tutkinto-ohjelmasta valmistuneilla musiikkipedagogeilla on laajat musiikkialan tiedot ja korkeatasoista käytännön muusikkoutta sekä taidot soveltaa osaamistaan erilaisissa muuttuvissa toimintaympäristöissä. Instrumenttiopinnot, workshopit, musiikin hahmottamis- ja johtamisaineet sekä luovuutta tukevat kokonaisuudet tarjoavat tukevan pohjan ammattitaidon kehittämiselle – sekä klassisessa että pop/jazz-musiikissa.

Käytännönläheiset intensiivikurssit, projektit ja produktiot tuovat työelämän osaksi opintoja. Opinnot tarjoavat mahdollisuuksia solmia uusia kontakteja sekä oppia vaihtelevilla tavoilla erilaisissa oppimisympäristöissä.

Voit suunnata opintojasi instrumenttiopettajan, musiikinohjaajan tai varhaisiän musiikinopettajan opintopolulle. Instrumenttiopettajan polulle voit suunnata, jos ensimmäisen kevään näytön perusteella instrumenttitasosi arvioidaan riittävän B-kurssitutkinnon saavuttamiseen opintojen aikana. Muilla opintopoluilla koko tutkinnon tavoitteena on hankkia laaja-alaisempi osaaminen ja pääinstrumentin osaamistavoite on C-kurssitutkinto.

Musiikkipedagogin tutkinto-ohjelman lisähaku on avoinna 1.7.–31.7.2022. Jamkin opiskelijana pääset mukaan moneen mielenkiintoiseen. Hae sinäkin joukkoomme! Lue lisää tutkinnon nettisivuilta.

Lisätietoja:

Tiina Kangaspunta
Opintoasiainkoordinaattori
tiina.kangaspunta@jamk.fi / +358 40 351 8355

Eva Halme
Päällikkö, musiikki
eva.halme@jamk.fi / +358 40 727 6424