Uutiset

Opinnot tähtäävät osaamiseen, jolla on kysyntää työelämässä

Jamkin musiikkipedagogi (AMK) -koulutuksen instrumenttiopetuksen ja ryhmänohjauksen tutkinto-ohjelmaan järjestetään lisähaku heinäkuussa 2024.

Tutkinto-ohjelman opinnot tähtäävät vahvaan musiikilliseen ja pedagogiseen osaamiseen. Koulutamme sekä klassisen että pop/jazz-musiikin osaajia, ja meiltä voit valmistua soitonopettajaksi, laulunopettajaksi tai kuoronjohtajaksi. Voit hakea meille juuri omalla instrumentillasi – meillä ei ole instrumenttikohtaisia kiintiöitä. Opinnoissa kehität käytännön muusikkouttasi ja hankit laajat musiikkialan tiedot sekä parannat valmiuksiasi soveltaa osaamistasi muuttuvassa toimintaympäristössä. Instrumenttiopinnot, yhteismusisointi, musiikin hahmottamis- ja johtamisaineet sekä luovuutta tukevat kokonaisuudet tarjoavat tukevan pohjan ammattitaidon kehittämiselle.

Musiikkipedagogiksi opiskelu on käytännönläheistä, ja erilaiset intensiivikurssit, projektit ja Suomalaisen musiikkikampuksen yhteisproduktiot – kuten oopperat ja musikaalit – tuovat työelämän luontevaksi osaksi opintojasi. Musiikkikampuksen opiskelijana voit osallistua oppilaitosrajat ylittävään ristiinopiskeluun Jyväskylän yliopistossa ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradialla. Jamkin opiskelijana pääset mukaan moneen mielenkiintoiseen. Hae sinäkin joukkoomme!

Musiikkipedagogi (AMK) -koulutuksen lisähaku on avoinna 1.7.–31.7.2024. Valintakoe pidetään keskiviikkona 7.8. ja opinnot alkavat orientaatioviikolla maanantaina 19.8. Lue lisää tutkinnon nettisivuilta osoitteessa www.jamk.fi/musiikki.

Lisätietoja:

Tiina Kangaspunta
Opintoasiainkoordinaattori
tiina.kangaspunta@jamk.fi / +358 40 351 8355

Eva Halme
Päällikkö, musiikki
eva.halme@jamk.fi / +358 40 727 6424

Huomioithan kesän loma-ajat! Voit myös kysyä lisää osoitteesta hakijapalvelut@jamk.fi.

Kuva: Helena Minkkilä