Uutiset

Vuorineuvos Juhani Heinosen viulukokoelma
– haku käynnissä syksyllä 2021

Vuorineuvos Juhani Heinosen viulukokoelman soittimia voi hakea myös syksyllä 2021. Haku toimii jatkuvan haun periaatteella. Vuorineuvos Juhani Heinonen testamenttasi viulukokoelmansa nuorten soittajien käyttöön, ja kokoelma on JAMKin hallinnassa.

Kokoelmaan sisältyy 6 viulua: Paolo Antonio Testore, Paulus Castello, Paciuksen ”Amati”, Pierre Silvestre, Stowasser ja Uuno Hartell. Lisäksi kokoelmaan kuuluu 3 jousta. Vapaana instrumenteista on vielä: Pierre Silvestre. Soittimen saa haltuunsa heti myönteisen päätöksen jälkeen, ja vuokra-aika on 31.5.2022 asti. Soittimia on mahdollista kokeilla ennen hakua.

Etusija annetaan hakijoille, jotka osallistuvat helmikuussa 2022 seuraavan kerran järjestettävään Juhani Heinonen -viulukilpailuun. Kilpailu järjestetään Keski-Suomen musiikin edistämissäätiön ja Suomalaisen musiikkikampuksen yhteistyönä. Soitinta voi kuitenkin hakea, vaikka ei suunnittelisikaan kilpailuun osallistumista!

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee ilmetä hakijan syntymäaika, yhteystiedot ja perustelut soittimen tarpeelle. Hakemuksessa on myös syytä mainita, mitä soitinta hakemus koskee. Soittimien hakulinkki lukukausihintoineen:
https://link.webropolsurveys.com/S/CBF468B83F1A3666

Lisätietoja:

Niko Nyqvist
koulutuskoordinaattori
niko.nyqvist@jamk.fi
puh. +358 40 630 6380