Asiantuntijat

Työhöni Gradialla kuuluu opettaa taiteen perusopetuksen oppilaille sähkökitaransoittoa, musiikin perusteita ja yhtyesoittoa. Lisäksi opetan Jamk musiikilla instrumenttididaktiikkaa sähkökitaristeille, sekä sähkökitaransoittoa sivuinstrumenttiopiskelijoille. Koulutukseltani olen musiikkipedagogi (AMK).

Vahvuuteni opettajana on laaja-alaisuus ja monipuolinen tietämys eri musiikin opettamisen osa-alueilla. Opetan Gradian taiteen perusopetuksen koulutuksessa musiikin alkeita, perustasolla olevia ja myös syventäviä opintoja käyviä opiskelijoita. Minulle onkin vuosien saatossa kehittynyt kattava käsitys siitä, mitä kaikkea taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opinnot pitävät sisällään.

Tällä hetkellä syvennyn kehittämään erityisesti improvisoinnin opettamisen osaamistani ja tutkin, miten improvisointia opetetaan instrumenttitunneilla.

Mieleenpainuvin hetki uran varrella: Pedagogin uralleni mahtuu mieleenpainuvia hetkiä paljon ja niitä kohtaa arjessa koko ajan. Aina kun oppilas saa ahaa-elämyksen tunnilla, se on mieleenpainuva tapahtuma. Tavoitteena on elämässä nauttia vallitsevasta hetkestä. Mottoni voisikin olla ”ei se päämäärä, vaan matka sinne”.

 

 

HEIKKI HALONEN

Gradia, Jamk, tuntiopettaja
heikki.halonen(a)gradia.fi
040 341 5420