Asiantuntijat

Olen kokenut tanssinopettaja ja koreografi. Olen toiminut päätoimisena tanssinopettajana yli 25 vuotta erilaisissa toimintaympäristöissä. Olen valmistunut Oulun konservatoriosta tanssinopettajaksi vuonna 1998 ja päivittänyt osaamistani taidepedagogiikan YAMK-tutkinnolla vuonna 2021. Lisäksi olen kouluttautunut toimintaterapeutiksi ja valmistun ammatilliseksi erityisopettajaksi keväällä 2024.  Olen työskennellyt aikaisemmin yksityisissä tanssikouluissa, kansanopistossa, ammattikorkeakouluissa sekä kouluttajana avoimessa yliopistossa.

Tällä hetkellä opetan tanssia laajalla kirjolla kaiken ikäisille harrastajille Gradian tanssin perusopetuksessa. Muusikon koulutuksessa vastaan musiikkiteatterin opiskelijoiden tanssin ja liikeilmaisun opetuksesta sekä vedän kaikille opiskelijoille ergonomiakurssia.

Uran tähtihetkiä: musikaalit ovat intohimoni ja olen saanut olla urani varrella koreografioimassa useita musikaaleja mm. Fame, Chicago, Grease, Rent sekä Nunnia ja konnia. Myös muusikon koulutuksen vuosittaiset musikaalikonsertit ovat olleet mieleenpainuvia. Opiskelijoiden innokkuus ja valtava oppimisen halu ovat inspiroivia!

NOORA KOLANEN

Gradia, tanssin perusopetus, päätoiminen tuntiopettaja
noora.kolanen(a)gradia.fi
040 341 5562