Asiantuntijat

Olen laulunopettaja, laulaja ja musiikin moniottelija. Olen toiminut lauluopettajana vuodesta 1992 eri oppilaitoksissa (mm. Viitasaaren ja Mikkelin musiikkiopisto) ja Gradialla vuodesta 2011 alkaen. Työnkuvaani kuuluu mm. Pop/jazz- ja musikaalilaulun opetus, Musiikkiteatterilinjan vastuuopettajuus, erityinen tuki, työelämäyhteydet sekä musiikkialan yrittäjyys. Olen opiskellut Jyväskylän yliopistossa, Keski-Suomen konservatoriossa, Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, Jyväskylän ammatillisessa opettajakorkeakoulussa, Metropolialla sekä Sibelius Akatemian ja Teatterikorkeakoulun täydennyskoulutuksissa.

Työhöni ammennan tietoa ja taitoa sekä musiikin- että teatterialan pitkästä työkokemuksestani. Esiinnyn opetustyön ohella mm. trubaduurina sekä erilaisten kokoonpanojen kanssa luoden omia produktioita. Oma muusikkous herättää ja pudottaa minut asioiden ytimeen eli taiteen tekemisen riemuun, leikkiin, hullutteluun, harjoitteluun ja oppimiseen.

Opettajana olen uuden äärellä joka päivä ja koska tässä työssä emme koskaan ole valmiita tekee se työstäni hyvin innostavaa ja motivoivaa. Laulunopetuksessa parasta on ihanat innostuneet opiskelijat ja heidän onnistumisensa, rinnalla kulkeminen ja yhdessä ihmetteleminen äänen salojen äärellä. Laulun- ja musiikkiteatterin opetus on seikkailua, jonka tulosta ei voi aina arvata vaan usein tulen iloisesti työssäni yllätetyksi. Myös hyvä työyhteisö ja mukavat kollegat ovat työni innoittajia, arjen ilo sekä elämän suola.