Artikkelit

Suomalaisen musiikkikampuksen 20-vuotisjuhlia vietetään tiistaina 23. marraskuuta. Musiikkikampus sijaitsee Pitkäkadulla Jyväskylässä, ja sen laajennus valmistui tämän vuoden alussa.

Musiikkikampuksella on avoimet ovet kello 13 – 15. Esiintymässä on monipuolinen kattaus Musiikkikampuksen taitureita. Luvassa on pop- ja jazzmusiikkia sekä klassista musiikkia. Esitysten lomassa kuullaan tietoiskuja tutkivasta taiteesta ja luovasta tutkimuksesta.

Illalla Siltasalissa on kaksi Loisto-konserttia. Loisto on Gradia Jyväskylän musiikkialan perustutkinnossa opintojaan viimeistelevien muusikko-opiskelijoiden ja media-alaa opiskelevien yhteinen konserttisarja.

Suomalainen musiikkikampus on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston yhteinen musiikin, tanssin ja soveltavan taiteen yhteisö.

Musiikkikampuksella on 600 opiskelijaa. Opiskelijoiden lisäksi Musiikkikampuksella kokoontuu suuri joukko musiikin ja tanssin harrastajia. Taiteen perusopetukseen osallistuu noin 1000 lasta ja nuorta.

Avoimissa ovissa on maskisuositus. Katso koko päivän ohjelma tarkemmin tästä linkistä.