Esiintyjät

Hässäkkä on viiden nuoren ammattimuusikon räjähtävä bilepumppu, joka saa tanssilattian kuin tanssilattian syttymään ja tanssijalat vipattamaan!
Bilemeiningin takuina toimivat stadionluokan energialla ja karismalla vedetty show sekä ajattomista klassikoista ja timanttisista listahiteistä koostuva ohjelmisto, joka tarjoillaan tiukalla groovella ja rouhealla meiningillä!

Yhtyeen on mahdollista tuoda äänentoisto sekä valaistus mukanaan. Yhtyeen äänentoistoa on mahdollista käyttää juhlatilaisuudessa esim. puheiden pitämiseen tai taustamusiikin soittamiseen, mikäli tästä sovitaan etukäteen. Mikäli tilaisuudessa on myös muita esiintyjiä, pystymme tarvittaessa miksaamaan erikseen sovittavaan lisähintaan. Muiden esiintyjien miksaamisen tarpeesta toivomme myös ilmoitettavan etukäteen. Yhtyeelle olisi hyvä olla jonkinlainen oma tila tai ”bäkkäri”, jossa lämmitellä, vaihtaa vaatteita, valmistautua ja syödä. Tyypillisesti asiakas tarjoaa yhtyeelle ruuat/juomat, mutta toivomme ilmoitettavan etukäteen mikäli tämä ei ole mahdollista.

Nähdään keikoilla!

Kokoonpano:
Aki Kelin – Laulu
Miko Pakoma – Kitara
Oskari Pakula – Koskettimet
Eero Silventoinen – Basso
Lasse Sojakka – Rummut

Hinta alkaen:
1500€ (esiintyjä laskuttaa tilaajaa)