Kuvanäkymä

Musiikin perusopetus

Musiikin perusopetus tarjoaa Jyväskylän laajimman soitinvalikoiman ja monipuolisimman ryhmä- ja orkesteritoiminnan. Saat valmiuksia elinikäiseen musiikin harrastamiseen sekä musiikin ammattiopintoihin: meiltä voit ponnistaa muskareista aina ammattilaisuuteen saakka. Henkilökohtaisen tai ryhmässä tapahtuvan opetuksen lisäksi oppimistasi tukevat musiikin hahmotusaineet ja muu ryhmämuotoinen toiminta. Voit halutessasi opintojen alusta saakka osallistua yhteismusisointiin ja keskittyä opinnoissasi klassiseen musiikkiin, jazziin, rockiin ja moneen muuhun musiikin tyylilajiin.

Tanssin perusopetus

Tanssissa on laaja lajikattaus, josta voit löytää ja valita omasi. Toimintaan kuuluu paitsi laadukkaat tanssitunnit myös runsas esitystoiminta. Oppilaana pääset osallistumaan näytöksiin, tapahtumiin ja katselmuksiin sekä olemaan mukana produktioissa, joita toteutetaan yhteistyössä Musiikkikampuksen ja Gradian media-alan kanssa. Toiminta on suunnattu ensisijaisesti lapsille ja nuorille, mutta meiltä löytyy ryhmiä myös aikuisille.

Musiikin ja tanssin perusopetus tekee tiivistä yhteistyötä Suomalaisen musiikkikampuksen muiden toimijoiden kanssa. Gradialla musiikkia ja tanssia harrastetaan tavoitteellisesti, taiteen perusopetuksen musiikin ja tanssin laajan oppimäärän mukaisesti.

Lue lisää