Kuvanäkymä

Ilmoittaudu esiintyjäksi (LV 2023-2024)

Tämän lomakkeen täyttämällä ilmoittaudut Suomalaisen musiikkikampuksen esiintyjäpankkiin lukuvuodeksi 2023-2024.

Esiintyjäpankki tulee musiikkikampus.fi -sivustolle ja sitä tullaan nostamaan esille eri viestintäkanavissamme. Esiintyjäpankin tehtävänä on tuoda opiskelijoidemme kokoonpanoja esille ja ohjata esiintyjiä tarvitsevien yhteydenottoja esiintyjäpankista löytyville esiintyjille. Esiintyjäpankki uusitaan aina lukuvuosittain, joten ilmoittautuminen tulee tehdä uudelleen seuraavan lukuvuoden alkaessa.

  • Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kuvaile kokoonpanoa ja/tai ohjelmistoa niin, että se herättää mahdollisen tilaajan kiinnostuksen. Teksti tulee sellaisenaan esille esiintyjäpankkiin. Kokoonpanon ja esityksen sisällön kuvailun lisäksi voit mainita esim. onko esiintyjän mahdollista tuoda esitystekniikkaa (äänentoisto, valot yms.) mukanaan ja koituuko siitä lisäkustannuksia tilaajalle. Tilaajalle voi olla avuksi myös tiivis tieto esiintyjän vähimmäistarpeista (esim. esiintymisalueen/lavan koko).
  • Ilmoita halutessasi "alkaen hinta", eli minimihinta esiintymiselle, joka kattaa yhteenlaskettuna kaikkien esiintyjien palkat ja muut mahdolliset kulut. Tarjousvaiheessa voit tarkentaa hintaa (esim. isompi hinta jos keikka Jyväskylän ulkopuolella, sis. matkat).
  • Anna sähköpostiosoite, mihin haluat mahdolliste tarjouspyynnöt lähetettävän.
  • Käytä opiskelijasähköpostiosoitettasi, jotta saamme vahvistuksen, että olet Suomalaisen musiikkikampuksen opiskelija. Jos opiskelija on eri henkilö kuin ilmoittaja, mainitse opiskelijan nimi ja oppilaitos tässä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.