Kuvanäkymä

Elätkö musiikista ja elääkö musiikki sinussa? Oletko kiinnostunut live-esiintymisestä, yhdessä soittamisesta tai instrumenttiosaamisesi kehittämisestä? Haluatko tehdä töitä muusikkona tai ovatko musiikkialan jatko-opinnot tavoitteenasi? Tee unelmastasi totta ja opiskele muusikoksi Gradiassa

Ammattiopisto Gradian musiikkialan perustutkinto on mahdollisuutesi opiskella muusikoksi pop/jazz-musiikin, klassisen musiikin, hip hopin tai musiikkiteatterin parissa. Opiskelet ammattitaitoisten opettajien johdolla ja kehität monipuolisesti muun muassa instrumenttiosaamistasi, yhtyetyöskentelytaitojasi ja musiikillista ilmaisuasi. Opinnoissasi voit halutessasi ylittää genrerajoja ja luoda uutta verkostoitumalla muiden muusikko-opiskelijoiden kanssa.

Lisäksi tutustut esimerkiksi musiikkialan yrittäjyyteen sekä syvennyt oman osaamisesi markkinointiin. BandLab -opiskelussa pääset oppimaan ja aloittamaan yrittäjämäistä keikkamuusikon toimintaa jo opiskeluaikana.

Opetus on yksilö- ja pienryhmäopetusta. Suurin osa muusikon koulutuksesta toteutetaan ryhmäopetuksena, minkä vuoksi opiskelupaikat täytetään siten, että valituista opiskelijoista voidaan koota toimivia yhtyeitä.

Pääset halutessasi hyödyntämään opintojen aikana Suomalaisen musiikkikampuksen tarjoamia monipuolisia mahdollisuuksia: voit osallistua esimerkiksi musiikkikampusyhteistyönä toteutettaviin isoihin produktioihin, kuten musikaaleihin.

EduFutura Jyväskylän kautta Suomalaisen musiikkikampuksen opiskelijoilla on monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. EduFuturan ristiinopiskelun tarjonta on koottu suomenkieliselle opintotarjottimelle ja englanninkieliselle opintotarjottimelle.

Lue lisää