Tapahtumat

Gradian Säihke- tapahtumasarjassa 30.10. – 3.11.2023 syksyn satoa

Gradian taiteen perusopetuksen Säihke-tapahtumasarjassa kuullaan syksyn satoa, kun eri orkesterit, bändit ja yksittäiset esiintyjät pääsevät valokeilaan. Eri-ikäisten lasten ja nuorten monipuolinen osaaminen, seitsemässä eri konsertissa, esittelee musiikin perusopetusta monipuolisesti.

Konsertit tehdään yhdessä Gradian media-alan esitystekniikan opiskelijoiden kanssa. He toteuttavat konserttien ääni- ja valotekniikan sekä suorat lähetykset. Konsertit ovat Siltasalissa, Suomalaisella musiikkikampuksella (Pitkäkatu 18-22, Jyväskylä) ja niihin on vapaa pääsy.

Maanantain klo 18.00 konsertissa esiintyy eri soitinten soittajia. Tiistaina klo 18.00 kuullaan Keski-Suomi All Stars -tapahtuman satoa, kun puhallinorkesterit Vire ja Puhuri sekä Siltajouset esiintyvät. Koululaiskonsertit keskittyvät keskiviikon aamuun. Lyömäsoitinorkesteri Pauke ja harmonikansoittajat ovat lavalla klo 10.00 ja klo 13.00 konsertissa nostetaan ankkurit ylös laulajien voimin. Ihastuttava Musikatti pitää etämuskarin torstaina klo 10.00. Torstain konserteissa klo 17.30 ja 19.00 ja perjantain klo 18.00 konsertissa pääpaino on pop/jazz musiikilla.

Tervetuloa kokemaan musiikin tarjoamia elämyksiä lasten ja nuorten myötä. Säihke-viikon konsertit ovat katsottavissa ja kuunneltavissa suorana lähetyksenä Gradian verkkosivujen kautta osoitteessa www.gradia.fi/saihke sekä YouTubessa Gradia.fi kahden viikon ajan.

Kaikki tapahtumat

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lisää se Musiikkikampuksen tapahtumiin!

Ilmoita tapahtuma