Tapahtumat

Soiva Keski-Suomi -konserttisarjassa kuullaan perjantaina 8. syyskuuta klo 18.00 Hannikaissalissa ainutlaatuinen konsertti kun Henrik Sandås (bandoneon) ja JKL 4TET -jousikvartetti astuvat Suomalaisen Musiikkikampuksen konserttisalin lavalle. JKL 4TET koostuu Jyväskylä Sinfonian soittajista Niina Tuunainen (viulu), Virpi Saraluoto (viulu), Girgory Tsyganov (alttoviulu) ja Otto-Aaron Takala (sello).

Liput 25/20/15/5 € tuntia ennen ovelta.
Varaukset www.soivakeskisuomi.fi

Sandås on konserttia varten sovittanut omia suosikkiteoksiaan Piazzollan laajasta sävellystuotannosta. Konsertissa Oblivion, Milonga del ángel, Vuodenajat, Adios Nonino ja muut klassikot saavat tuoreet tulkintansa.

Henrik Sandås on bandoneontaiteilija, jonka ohjelmistoon mahtuu argentiinalaisen tangon ja tango nuevon ohella renessanssin ja barokin ajan musiikkia, uutta taidemusiikkia sekä improvisaatiota. Hänen omakohtainen, kokeva ja kertova lähestymistapa musiikkiin on saavuttanut suurta suosiota niin Suomessa ja Euroopassa kuin Etelä-Amerikassakin. Viime vuosina Sandås on esiintynyt pääasiassa eri sinfoniaorkestereiden kanssa solistina ja sovittajana. Sandås tunnetaan myös Quartet Ajaton, Tanguedia Quintet, Otra Vez ja Henrik Sandås Quintet -yhtyeiden karismaattisena bandoneonistina. Hän on kantaesittänyt mm. Max Savikankaan, Timothy Pagen, Mikko Nisulan, Øyvind Mælandin, Markku Klamin, Kalle Ylitalon, Kirmo Lintisen, Jukka Linkolan, Matti Laukkasen, Iikka Kotajan ja Kari Ikosen teoksia. Sandås soittaa arvostetun Alfred Arnoldin tehtaan vuonna 1936 rakentamaa ”Doble A” -bandoneonia.

Kaikki tapahtumat

  • Aika 8.9.2023 klo 18:00 - 19:30
  • Paikka Hannikaissali
  • Esiintyjän linkki Siirry sivulle
  • Facebook-tapahtuman linkki Siirry sivulle
  • Hinta peruslippu 25€, eläkeläiset 20€, henkilökunta 15€, opiskelijat/työttömät 5€

Osta lippuja

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lisää se Musiikkikampuksen tapahtumiin!

Ilmoita tapahtuma