Tapahtumat

Cantinovumin musiikkivideon julkistamiskonsertti, Ihana valo, johdattelee kesän kynnyksellä Sinut pysähtymään valon äärelle. Lupaamme hymyn huulillesi, sekä hyvän mielen sisäistä hyrinää!

Konsertissa kuullaan monipuolinen ohjelmisto, joka punoutuu valo- teeman ympärille. Cantinovumille ominaiseen tapaan otamme myös uutta musiikkia ohjelmistoomme, ja konsertti sisältääkin yhden kantaesityksen. Tällä kertaa vuorossa on Antti Nissilän säveltämä Fennis securi, johon soolon laulaa Leevi Voltti. Cantinovumia johtaa Rita Varonen.

Musiikkivideon ohjaus ja editointi on Olex Smithin käsialaa, kuvaajina ovat toimineet Olex Smith sekä Anssi Hyvärinen ja musiikin äänityksestä ja masteroinnista on huolehtinut Matti Heinonen. Sanat kappaleeseen On the treshold of winter in a lakeside sauna on tehnyt Matti Kortet, ja sen on säveltänyt Cantinovumille Pascal Martiné. Cantinovum on myös kantaesittänyt kyseisen kappaleen aikaisemmin.

Konsertissa on väliaika.

Kaikki tapahtumat

  • Aika 26.5.2024 klo 18:00 - 19:30
  • Paikka Hannikaissali
  • Esiintyjän linkki Siirry sivulle
  • Facebook-tapahtuman linkki Siirry sivulle
  • Hinta Peruslippu 15€, Kannatuslippu yli 15€ - maksa mitä haluat ja tue Cantinovumia, Alennusryhmät 8€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet, nuoret), JAMK:in henkilökunta ja opiskelijat 5€, Alle 12- vuotiaat ilmaiseksi

Osta lippuja

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lisää se Musiikkikampuksen tapahtumiin!

Ilmoita tapahtuma