Tapahtumat

SULASOLin eli Suomen Laulajain ja Soittajain Liiton Kansalliset Laulu- ja Soittojuhlat ”palaavat kotiin” eli Jyväskylään kesäkuussa 2022.

Jyväskylän Seminaarinmäeltä ja sen kupeelta suomenkielinen kuoromusiikki ja musiikkikasvatus alkoi 1800-luvun lopulla Seminaarin opettajien johdolla. Laulu- ja soittojuhlien kylkeen keskisuomalaiset kuoromusiikin asiantuntijat haluavat tuoda erityisen maakunnallisen ja paikallisen painotuksen, Kuorotutkimuksen Symposiumin 9.-10.6.2022.

Symposium on osin kansainvälinen ja lajissaan ensimmäinen kuorotutkimukseen keskittyvä tapahtuma Suomessa. Symposiumin tarkoituksena on olla korkeatasoisen musiikin ja terveyden/hyvinvoinnin yhteyksiin liittyvän tutkimuksen ja koulutuksen näyteikkuna suomalaiselle yleisölle ja kansainvälisille asiantuntijoille. Samalla se nostaa esille laajan yleisön ja ammattilaisten tietoisuuteen Jyväskylän ja ympäröivän maakunnan keskeisen roolin kuoromusiikin kehittäjänä, sen tutkimuksen korkeatasoisena osaajana ja uuden tiedon tuottajana.

Katso ohjelma täältä (pdf).

Ilmoittautuminen

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/915CD6E087B7A4F6

Lisätietoja

Hannu Ikonen
040 528 3762
hannu.ikonen@jamk.fi

Kaikki tapahtumat

  • Aika 9.6.2022 klo 11:00 - 10.6.2022 klo 18:00
  • Paikka Jyväskylän yliopisto, Musica
  • Hinta Ilmainen

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lisää se Musiikkikampuksen tapahtumiin!

Ilmoita tapahtuma