Tapahtumat

Säihkettä pimeneviin syysiltoihin Gradian musiikin ja tanssin perusopetuksen opiskelijakonserteissa maanantaista perjantaihin 2.-6.11.!

Konsertit katsottavissa suorana ja tallenteena 15.11. asti Gradian YouTube-kanavalla.

Maanantai 2.11.

Klo 10.00 Iloa kaiken keskelle: Eri-ikäisiä soittajia monin soittimin yksin ja yhdessä.

Klo 18.00 Jatsin kutsu ja rytmin kuiskaus: Tuttuja jazzstandardiklassikkoja ja uudempaa suomalaista big band -musiikkia nuorten sähäkässä käsittelyssä. Lavan valtaavat musiikin perusteiden opintoja viimeistelevä pop/jazz-oppilaiden Mupe Jazz -bändi sekä Antti Kettusen johtama Gradia Big Band ystävineen.”

Tiistai 3.11.

Klo 18.00 Riemun hönkäyksiä: Puhallinorkesterit Vire ja Puhuri hönkäilevät iloisia säveliä koronaturvallisesti Ilpo Soikkelin johdolla, mukana vierailijana muusikko-opiskelijoiden yhtyevalmennuskurssin ensemble.

Keskiviikko 4.11.

Klo 10.00 Riemun hönkäyksiä: Puhallinorkesterit Vire ja Puhuri uusivat edellisillan konsertin hönkäillen iloisia säveliä koronaturvallisesti Ilpo Soikkelin johdolla, mukana vierailijana muusikko-opiskelijoiden yhtyevalmennuskurssin ensemble.

Klo 18.00 Kaupunkikierros: Kappaleita eri puolilta maailmaa Moskovasta New Yorkiin ja Euroopan läpi. Esiintyjinä Gradian Minijouset ja Juniorijouset Emma Kankaan ja Siltajouset Kalle Kankaan johdolla.

Torstai 5.11.

Klo 18.00 Disney-show Rising Stars – Inspired by Disney: Rising Stars on nuorten musiikkiteatteriryhmä, joka treenaa viikoittain musikaaleista tuttuja kappaleita ja lisäksi ryhmä harjoittelee musikaalitanssia. Inspired by Disney -konsertissa nähdään vauhdikkaita laulu- ja tanssikohtauksia iki-ihanista Disney-klassikoista kuten Mulan, Aladdin ja High School Musical.

Perjantai 6.11.

Klo 18.00 Maailma on rikki: Milja Paakkarisen tutkintokonsertti, jonka musiikkityylit ovat iskelmä, pop/rock, näyttämömusiikki sekä r&b/soul.

Klo 19.30 On & On: Janette Kätkän tutkintokonsertti koostuu Janeten omista lempparibiiseistä eri vuosikymmeniltä. Konsertti sisältää muun muassa poppia, näyttämömusiikkia, r&b:tä ja tanssimusiikkia. Luvassa on groovavaa meininkiä, mutta myös hitaampaa tunnelmointia.

Lisätietoja

Koulutussuunnittelija Helvi Kangas, Gradia Jyväskylä, puh. 040 341 5207
Media-alan opettaja Tiina Hiekkaranta, Gradia Jyväskylä, puh. 040 341 5781

Ohjelma ja striimi löytyvät myös Gradian sivuilta.

Kaikki tapahtumat

  • Aika 2.11.2020 klo 10:00 - 6.11.2020 klo 21:00
  • Paikka Suomalainen musiikkikampus, Gradia Pitkäkatu 19-21

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lisää se Musiikkikampuksen tapahtumiin!

Ilmoita tapahtuma