Tapahtumat

Yhdessä on kolmen jyväskyläläiskuoron yhteiskonsertti, jossa esiintyvät musiikinopiskelijoista koostuva mieskuoro Alvar johtajinaan Niklas Taanila ja Riku Miettunen, Jyväskylän perusopetusta edustava lapsikuoro Vox Aurea johtajanaan Sanna Salminen sekä rytmimusiikkiin erikoistunut sekakuoro Kipinät johtajanaan Kaisa Halmemies.

Tarjolla on monipuolinen kattaus taide- ja popmusiikkia, nautinnollisen rikkaita sointuja, leveitä legatolinjoja, menevää groovea sekä ripaus improvisaatiota. Laululyriikkaa kuullaan suomeksi, englanniksi, ranskaksi ja viroksi eikä arastella tarttua kipeisiinkään aiheisiin. Tästä esimerkkinä on siirtolaisuutta ja rajoja käsittelevä teos Crossings.

Ohjelmamaksu 15/10€. Tuotoista puolet ohjataan Yhteisvastuukeräykseen.

Konsertti on osa Suomen kuoronjohtajayhdistyksen talvipäivien ohjelmaa ja järjestetään yhteistyössä Suomalaisen Musiikkikampuksen ja Jyväskylän seurakunnan kanssa. Kirkon perinteinen suurkeräys Yhteisvastuukeräys täyttää tänä vuonna 70 vuotta.

Kaikki tapahtumat

  • Aika 1.2.2020 klo 18:00 - 19:15
  • Paikka Taulumäen kirkko
  • Esiintyjän linkki Siirry sivulle
  • Hinta Ohjelmamaksu 15/10€. Alennukseen oikeutettuja ovat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja työttömät sekä Musiikkikampuksen henkilökunta.

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lisää se Musiikkikampuksen tapahtumiin!

Ilmoita tapahtuma