Kuvanäkymä

Studio Musica sijaitsee Jyväskylän yliopiston musiikin laitoksella. Tilat valmistuivat marraskuussa 2004 ja niiden akustisesta suunnittelusta on vastannut SAFA arkkitehti Anssi Ruusuvuori (Akukon Oy). Studio palkittiin RIA:n (rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit) vuoden ”esimerkillinen rakennuskohde” -palkinnolla.

Koulutustoiminta

Äänitystiloja ja tarkkaamoa hyödynnetään merkittävästi musiikin laitoksen sisäisessä sekä laitoksen ulkopuolisessa musiikkiteknologian koulutustoiminnassa. Akustiikaltaan huippuluokan tilat ja ensiluokkaiset laitteet tarjoavat loistavat edellytykset nykyaikaisen musiikki- ja AV-tuotannon kouluttamiseen ja konsultointiin.

Tutkimustoiminta

Studion tutkimustiloja (mm. äänieristetty huone) käytetään musiikin havaitsemisen ja musiikillisen käyttäytymisen tutkimukseen. Kohteina ovat mm. musiikin tonaliteetti, rytmi ja musiikin herättämät tunteet sekä liikkeen osuus musiikillisessa vuorovaikutuksessa.

Kaupallinen toiminta

Studion äänitystiloja ja tarkkaamoa tarjotaan myös musiikin laitoksen ulkopuoliseen äänitys- ja av-tuotantoon. Tiloja ja henkilökuntaa voidaan vuokrata myös musiikkiteknologian koulutustarkoituksiin. Hintatiedustelut ja tilavaraukset täältä.

Tutustu Studio Musican varusteluun tarkemmin täällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat:
Ella Niemi

LISÄTIETOJA

Sijainti: Musica (M-rakennus), Seminaarinmäki
Tiedustelut: Markku Pöyhönen (JYU), markku.i.poyhonen@jyu.fi

Kuva: Ella Niemi