Uutiset

Ilmoittaudu JAMKin Muskaristudioon ja harjoitusmusiikkiopistoon!

Muskaristudio 0-8-vuotiaille

JAMKin Muskaristudion tulevan lukuvuoden ryhmät on julkaistu, ja haku niihin on käynnissä. Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi kivaa tekemistä ja monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0-8-vuotiaille lapsille, aina 4-7 kk ikäisille tarkoitetusta Vauvojen värikylpyryhmästä 6-8-vuotiaille tarkoitettuun Soittopiiri Sointusiin. Uutuutena tarjolla on nettimuskari, Monimuotomuskari Monnit, joka on tarkoitettu alle 3-vuotiaiden lasten perheille. Muskaristudiossa on myös englanninkielinen ryhmä, 4-5-vuotiaille suunnattu Little Individuals.

Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Lukukausi koostuu 15 opetuskerrasta sekä matineasta. Muskaristudion toimipisteet ovat Piippukadulla Dynamolla ja Keskussairaalantiellä Kukkulalla. Opetus alkaa jo elokuussa! Muskaristudioon voi tutustua kaksi kertaa maksutta.

Löydä uusi harrastus tai verestä vanhoja taitoja JAMKin harjoitusmusiikkiopistossa

Lukuvuoden 2020-2021 oppilashaku on käynnissä ja jatkuu aina elokuun loppuun saakka. Harjoitusmusiikkiopistossa voit opiskella useiden eri instrumenttien soittamista. Voit olla aloittelija tai pidemmälle ehtinytkin – otamme oppilaiksi sekä vasta-alkajia että aiemmin soittoa/laulua harrastaneita. Oppilaan tulee olla vähintään 5-vuotias, lauluun vähintään 15-vuotias. Yläikärajaa ei ole.

Opettajina toimivat musiikin tutkinto-ohjelman musiikkipedagogiopiskelijat ja opetusta ohjaavat harjoittelusta vastaavat opettajat. Tarjolla olevat instrumenttivaihtoehdot vaihtelevat ja oppilasvalinnat tehdään opetusharjoittelijoiden tarpeen mukaan. Harjoitusmusiikkiopistossa pyritään antamaan mahdollisuus edetä aloittelijatasosta aina musiikkiopiston perustasolle. Opintojen aikana voi halutessaan myös tehdä Suomen musiikkioppilaitosten liiton vaatimusten mukaisia tasosuorituksia. Opetus pidetään Suomalaisella musiikkikampuksella, Pitkäkadulla. Lukukausi koostuu 15 opetuskerrasta, ja opetus alkaa heti syyslukukauden käynnistyttyä.

Lue lisää JAMKin Muskaristudiosta ja harjoitusmusiikkiopistosta.