Uutiset

Iloista yhteistoimintaa Muskaristudiossa

Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0–8-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta.

Hae nyt kevään 2021 ryhmiin

Kaikissa ryhmissä on vielä vapaita paikkoja. Uutena ryhmänä tammikuussa starttaa Värikkäät vauvat noin 3-8kk:n ikäisille vauvoille vanhempineen. Kaikki kevään muskariryhmät käynnistyvät 11.1. alkavalla viikolla, paitsi Värikkäät vauvat seuraavalla viikolla torstaina 21.1.

Lue lisää ryhmistä ja ilmoittaudu mukaan!

Koronan vaikutukset Muskaristudion toimintaan

Koronan vaikutukset on otettu huomioon Muskaristudion toiminnassa. Ryhmäkoot pidetään pieninä, ryhmissä on mukana 6-10 lasta ja perheryhmissä on 1 aikuinen / lapsi. Turvaväleistä pidetään huolta ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota.

Mikäli koronaan liittyvät rajoitukset kiristyvät alkuvuoden aikana uudestaan, on opetusta varauduttu pitämään tarvittaessa myös verkon välityksellä. Muskaritoiminnan tarkemman koronaohjeistuksen löydät Muskaristudion sivuilta.

Lisätietoja

Leena Pantsu
Lehtori, musiikki
leena.pantsu@jamk.fi
puh. +358 40 510 5062