Uutiset

Kiinnostaako immersiivinen ääni tai peliteatteri? Jyväskylän ammattikorkeakoulun kurssilla pääset tutustumaan sinua kiinnostavaan aiheeseen omista lähtökohdistasi. Opintojakson opetuskieli on englanti.

Advanced Content for Games (5 op) -opintojakso jakautuu kahteen ryhmään.

Ryhmä 1: Jyväskylä Game Theatre (JGT) tuottaa historiansa ensimmäisen esityksen, joka saa ensi-iltansa kurssin lopussa. Tuotannossa tarvitaan kaikenlaisia rooleja, kuten käsikirjoittajia, valo-/äänisuunnittelijoita, puku- ja lavastussuunnittelijoita sekä näyttelijöitä.

Ryhmä 2: Immersiivinen ääni -ryhmä syventää tietämystään äänisuunnittelusta ja immersiivisestä äänestä käyttämällä Dolby Atmos -järjestelmää pelimoottorissa. Sinulla on oltava edeltävää tietämystä joko sävellys-/äänisuunnittelusta TAI pelimoottoreista, mutta ei siis molemmista. Projektit julkaistaan pelaamiseen liittyvässä tapahtumassa.

Opintojakso toteutetaan kasvokkain tapahtuvana ohjauksena ja työpajoina. Pääpaino on ryhmätyöskentelyssä opintojakson projektien parissa. Kaikilla opiskelijoilla on yksilölliset räätälöidyt tavoitteet opintojakson aikana.

Lue lisää opintojaksoesitteestä tai ilmoittaudu suoraan opintojaksolle täältä.

Ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 17.12. asti