Uutiset

Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen Gradian sivuilla.

Gradia tarjoaa sekä laajan oppimäärän mukaista että avointa opetusta musiikissa ja tanssissa. Uudet tilat Suomalaisella musiikkikampuksella, aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa, mahdollistavat musiikin ja tanssin harrastamisen saman katon alla laadukkaasti ja edullisesti.

Opettajat ovat alansa ammattilaisia ja panostavat innostavaan ja hyväksyvään ilmapiiriin. Gradialle voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja aloittaa uuden harrastuksen, minkä ikäisenä tahansa!

Voit ilmoittautua:

musiikin

  • instrumenttiopetukseen: akustinen kitara, alttoviulu, baritoni, fagotti, harmonikka, huilu, kantele, käyrätorvi, klarinetti, kontrabasso, laulu (klassinen tai pop/jazz), lyömäsoittimet, nokkahuilu, oboe, pasuuna, piano (klassinen tai pop/jazz), sähköbasso, sähkökitara, saksofoni, sello, trumpetti, tuuba ja viulu.
  • ryhmäopetukseen: bändipaja, bändiseikkailu, laulustudio, musaseikkailu ja musiikkiteatteri.
  • avoimeen opetukseen: instrumenttiopetus ja ryhmäopetus. Avoimeen yksilöopetukseen ilmoittautuvat sopimuskuntien, eli Jyväskylän ja Muuramen ulkopuoliset lapset, nuoret ja aikuiset harrastajat.

tanssin ryhmiin:

  • baletti, balettitekniikka, breaking, floorbarre, jazztanssi, katutanssi, kärkitossutekniikka, lastentanssi, lyrical hiphop, minibaletti, musikaalitanssi, nykytanssi, Pilates, showtanssi, 7-vuotiaiden tanssikaruselli sekä aikuisille kohdennetut ryhmät baletissa, jazzissa, katu- ja nykytanssissa.

Ilmoittautuminen muskareihin (vauvamuskari, taaperomuskari, soitto- ja tanssimuskari) alkaa elokuussa 2022.

Kokeile ja innostu! Avoimet ovet musiikkiin ja tanssiin 13.8.

Gradian musiikki ja tanssi järjestää Kokeile ja innostu -päivän lauantaina 13.8.2022 klo 10–13 Suomalaisella musiikkikampuksella (Pitkäkatu 18–22). Päivässä pääset kokeilemaan eri soittimia ja tanssilajeja sekä tutustumaan harrastusmahdollisuuksiin aina muskareista alkaen. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Musiikin ja tanssin opintotoimisto (suljettu 29.6.–2.8.2022)
040 341 5887
info.musiikkijatanssi@gradia.fi

Lue lisää Gradian sivuilla.