Uutiset

Korkeakoulupolkuopinnot sujuvoittavat siirtymistä toiselta asteelta korkea-asteelle

Jos opiskelet Gradiassa musiikkialan perustutkintoa ja aiot hakea tulevaisuudessa opiskelemaan musiikkia Jyväskylän ammattikorkeakouluun, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus aloittaa ammattikorkeakouluopinnot jo Gradian opintojesi aikana.

Gradialla opiskellessasi voit suorittaa yhteensä 30 opintopisteen verran musiikin korkeakouluopintoja JAMKissa ja sisällyttää ne Gradian musiikkialan perustutkintoosi. Jos suoritat koko 30 opintopisteen laajuisen korkeakoulupolun, voit hakea JAMKiin erillishaussa. Päästyäsi opiskelemaan JAMKiin olet suorittanut jo 30 opintopisteen verran AMK-tutkintoosi kuuluvia opintoja. Käytä siis tilaisuus hyödyksesi!

Ilmoittautuminen korkeakoulupolkuopintoihin tapahtuu elokuussa heti syyslukukauden alettua, ja opinnot alkavat saman tien. Mikäli kiinnostuit, kysy lisää Gradia musiikin opinto-ohjaaja, EduFutura-koordinaattori Mia Kärkkäiseltä mia.karkkainen(a)gradia.fi.


Suomalainen musiikkikampus on osa EduFutura-yhteistyötä, joka sujuvoittaa opiskelijoiden siirtymiä toiselta asteelta korkea-asteelle ja helpottaa ristiinopiskelua oppilaitosten välillä. Lue lisää EduFuturan korkeakoulupolkuopinnoista.