Uutiset

JAMKin harjoitusmusiikkiopistossa on kevätlukukaudelle 2021 vapaana yksi oppilaspaikka saksofoniin (pop/jazz). Voit laittaa hakemuksen myös muihin instrumentteihin ja ilmoittautua varasijalle. Mikäli oppilaspaikkoja vapautuu lukuvuoden aikana, voimme tässä tapauksessa olla sinuun yhteydessä.

Opettajina toimivat musiikin tutkinto-ohjelman musiikkipedagogiopiskelijat ja opetusta ohjaavat harjoittelusta vastaavat opettajat. Harjoitusmusiikkiopistossa pyritään antamaan mahdollisuus edetä aloittelijatasosta aina musiikkiopiston perustasolle. Opintojen aikana voi halutessaan myös tehdä Suomen musiikkioppilaitosten liiton vaatimusten mukaisia tasosuorituksia. Opetus pidetään Suomalaisella musiikkikampuksella, Pitkäkatu 18-22. Lukukausi koostuu 15 opetuskerrasta, ja kevätlukukausi alkaa ma 11.1.2021 alkavalla viikolla.

Seuraamme koronan vaikutusta toimintaan ja toimimme JAMKin linjausten mukaisesti. Tilanteen vaatiessa opetus järjestetään etänä.

Katso lisää ja ilmoittaudu harjoitusmusiikkiopiston sivuilla: https://www.jamk.fi/fi/Palvelut/kulttuuripalvelut/Harjoitusmusiikkiopisto/

Lisätietoja

Niko Nyqvist
Koulutuskoordinaattori
niko.nyqvist@jamk.fi
puh. +358 40 630 6380