Uutiset

Musa+ – Tempoa kannattavuuteen -hanke hakee esiintyjää hankkeen loppuseminaariin avoimen kilpailun kautta. Hanke käynnistettiin helmikuussa 2023 vastaamaan koronapandemian jälkeiseen tarpeeseen elvyttää musiikki- ja tapahtuma-aloja. Hankkeessa keskisuomalaiset musiikki-, tapahtuma- ja pelialojen yritykset kohtaavat toisiaan. Lisäksi hankkeessa tehdään kartoitustyötä potentiaalisista pelialan liiketoiminnan malleista sekä musiikki- ja tapahtuma-alojen nykytilasta.

Hankkeen toteuttavat Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoimintayksikkö sekä hyvinvointiyksikön musiikin tulosalue. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen kautta.

Hankkeen puitteissa on järjestetty keväällä 2023 useita tapahtumia ja syksyllä on luvassa vielä kolme työpajaa sekä hankkeen loppuseminaari. Loppuseminaariin haetaankin nyt esiintymään omaa musiikkia esittävää artistia tai yhtyettä Keski-Suomesta. Musiikkigenre on vapaa, mutta esiintymistilaan sopii parhaiten akustinen tai elektroakustinen kokoonpano.

Tapahtuma järjestetään tiistaina 7.11.2023 Digi & Game Centerillä Jyväskylässä. Esiintyjä valitaan avoimella kilpailulla, johon voit osallistua lähettämällä yhden kappaleen videoesityksen YouTube-linkkinä osoitteeseen nina.loimusalo-lipiainen@jamk.fi 10.10.–17.10. välisenä aikana. Esiintymisestä maksetaan palkkio.

Lisää tietoa kilpailusta löydät täältä.