Uutiset

Mediatiedote 24.10.2019

Säihke syksy 2019
maanantaista torstaihin 4.11. – 7.11.

Gradia Jyväskylän musiikin ja tanssin perusopetuksen tapahtumasarja Säihke järjestetään 4.11. – 7.11.2019. Siltasalissa (Pitkäkatu 19-21, Jyväskylä). Iltakonserttien lisäksi ohjelmassa on tuttuun tapaan myös aamupäivään ajoittuvia, koululaisille suunnattuja konsertteja. Konsertteihin on vapaa pääsy.

Gradian media-alan perustutkinnon opiskelijat kuvaavat monikameratuotantona Siltasalin konsertit ja ne lähetetään suorana lähetyksenä osoitteessa www.gradia.fi/saihke sekä YouTubessa Gradia.fi

 

Tapahtumasarjan avaa maanantaina 4.11. Gradian lasten ja nuorten tango-orkesteri ystävineen. Illan pääroolissa ovat harmonikat ja mukana musisoimassa on muun muassa Laulustudion nuoria. Tiistaiaamun koululaisille suunnattu konsertti tuo lavalle monia soittimia sekä tanssia, ja illalla vuoron saavat puhallinorkesterit Vire ja Puhuri positiivisten hiilidioksidipäästöjen merkeissä. Orkesterit uusivat konserttinsa keskiviikkoaamuna. Keskiviikkoon sijoittuu myös Säihke-viikon perinteinen vierailu Muuramen Koskikodille.

Keskiviikkoiltana 6.11. Lastensinfoniaorkesteri Trombi ja mupeorkesteri Hurrikaani seikkailevat koko perheen konsertissa mukanaan muusikko-opiskelijoiden nuoret Lavaleijonat. Säihke päättyy pop/jazz-sävyin torstai-illan kahteen konserttiin. Illan aloittaa monipuolisella menolla klo 18 Desho Desho kuvionaan Henrik Kalliomaan rumpujen tutkintokonsertti ja klo 19.30 vuoron saa lukiodiplomikonsertillaan Schildtin lukion musiikkilinjan opiskelija Olivia Syvälahti eri aikakausien pop-sävelin.

Lisätietoja
Helvi Kangas, tuottaja, Gradia Jyväskylä, puh. 040 341 5207

 

Säihke-konserttisarja – Siltasalin tapahtumat myös suorana verkossa

ma 4.11
klo 18.00 Harmitta harmonikalla

Gradian lasten ja nuorten tango-orkesteri ystävineen esiintyy. Mukana muun muassa laulustudion nuoria.

ti 5.11.
klo 10.00 Kaiken maailman musiikkia

soittaen, laulaen ja tanssien.

klo 18.00 Positiivisia hiilidioksidipäästöjä

Vire ja Puhuri puhaltavat iloisin sävelin hiilijalanjälkeä pienemmäksi Ilpo Soikkelin johdolla.

 

ke 6.11.
klo 10.00 Positiivisia hiilidioksidipäästöjä (koululaiskonsertti)

Vire ja Puhuri puhaltavat iloisin sävelin hiilijalanjälkeä pienemmäksi Ilpo Soikkelin johdolla.

klo 12.45-13.30 Me ja meidän naapurit

Yhteislauluja meiltä ja muualta.

Mukana Gradian nuoria soittajia.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

klo 18.00 Trombi-kettu Hurrikaanin pyörteissä

Lastensinfoniaorkesteri Trombi ja mupeorkesteri Hurrikaani seikkailevat koko perheen konsertissa. Seikkailussa mukana nuoret Lavaleijonat.


to 7.11.
klo 18.00 Desho Desho

Henrik Kalliomaan rumpujen PT 3 tasosuoritus, mukana Emmiina Tikkinen (laulu), Severi Tikkinen ja Oskari Tikkinen (koskettimet) sekä Saku Virkkala (basso)

klo 19.30 Olivia Syvälahden lukiodiplomikonsertti

Popsäveliä eri aikakausilta