Uutiset

Suomalaisen musiikkikampuksen salit, ravintola ja takaterassi täyttyvät maksuttomista upeista ja tunnelmallisista esityksistä perjantaina 17.5. ja lauantaina 18.5. osana legendaarisen Yläkaupungin Yön ohjelmaa.

Kevätkarnevaaleissa nautitaan musiikin monisävyisyydestä

Perjantain Kevätkarnevaalien ohjelma lupaa musiikillista monimuotoisuutta aina Argentiinalaisen tangon tulisista tunteista hiphop-musiikoiden sykkiviin beateihin. Gradian muusikko-opiskelijat ovat valmistautuneet tarjoamaan unohtumattomia esityksiä eri musiikkigenreistä, ja luvassa onkin värikäs kattaus tangon tulisia tunteita, tämän päivän soul-kappaleita tyylinmukaisella otteella. Lisäksi Reggae-bändi loihtii Moirislammelle Karibianmeren rytmejä ja Gradia Big Band, Gradian jazz-bändi ja klassisen musiikin yhtye luovat sointiväriltään mitä monipuolisimman tunnelman. Valosta ja äänestä huolehtivat Gradian musiikkiteknologiopiskelijat.

Lauantaina kampuksen saleissa lumoavia konsertteja

Lauantain ohjelma jatkaa musiikillista juhlaa monipuolisilla konserteilla eri saleissa. Monitoimisali täyttyy Gradian taiteen perusopetuksen lauluoppilaiden konsertista, jossa kuullaan lauluesityksiä niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin sävelten tahdissa. Hannikaissalissa pianistit lumoavat kuulijat klassisen musiikin helmistä aina Abban ja Harry Potter -elokuvien sävelmiin asti.

Puhallinorkesteri Vireen konsertti tarjoilee lauantaina Hannikaissalissa keväisiä säveliä sadonkorjuun merkeissä, kun taas Monitoimisalissa pop/jazz-lauluoppilaat luovat tunnelmallisia rytmejä ja sävyjä.

Illan päätteeksi Hannikaissalissa Siltajouset esittävät Mozartia teeskentelemättömänä ja Bachin orkesterisarjan h-mollissa huilusooloineen, tarjoten kuvan 1700-luvun barokin ajan hovien musiikista.

Suomalaisen musiikkikampuksen Yläkaupungin Yön ohjelma-aikataulun näet täältä. 
Koko Yläkaupungin Yön ohjelmakattauksen voit katsoa täältä.

Perjantain Kevätkarnevaalit:
14:00 Kansanmusiikkia ja maailmanmusiikkia (Takaterassi)
14:30 Klassista musiikkia (Ravintola)
14:45 DJ (Takaterassi)
15:00 Jazzia (Takaterassi)
15:30 Argentiinalaista tangoa (Ravintola)
16:15 Gradia Big Band (Takaterassi)
16:45 DJ (Takaterassi)
17:00 Reggaeta (Takaterassi)
17:30 Soulia (Takaterassi)
18:00 Hiphopia (Takaterassi)

Lauantain konsertit:
klo 13.00-14.00 Laulajien konsertti (Monitoimisali)
klo 13.30-14.15 Pianistien konsertti (Hannikaissali)
klo 15.00-15.30 Puhallinorkesteri Vireen konsertti – Keväinen sadonkorjuu (Hannikaissali)
klo 16.00-16.45 Laulajien konsertti (Monitoimisali)
klo 17.00-18.00 Siltajousten konsertti – Kevättä ilmassa (Hannikaissali)