Tapahtumat

Suomalaisella musiikkikampuksella toteutetaan taas monialainen oopperaproduktio, kun Mozartin (1756–1791) Ascanio in Alba nähdään Suomen kantaesityksessä helmikuussa 2024. Oopperan ohjaa Ville Saukkonen ja kapellimestarina toimii Kaapo Ijas. Oopperan kuoro on Jyväskylän ammattikorkeakoulun edustuskuoro Cantinovum kuoromestarinaan Eveliina Modinos. Vísualistina toimii Reeta Tuoresmäki.

Yhteistuotannossa on mukana laaja kirjo opiskelijoita kaikista Musiikkikampuksen oppilaitoksista niin Gradian musiikilta, media-alalta, tekstiili- ja muotialalta, hius- ja kauneudenhoitoalalta sekä taideteollisuudenalalta, Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikilta sekä Jyväskylän yliopiston musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitokselta.

Solisteina toimivat Mia Paananen (Ascanio), Teresa Stürzenberger (Silvia), Hanna Hänninen (Venus), Eveliina Modinos (Fauno) sekä Jukka Puustinen (Aceste).

Esityspäivät helmikuussa:

8.2.2024 klo 19

10.2.2024 klo 15

11.2.2024 klo 15

Oopperan esityskieli on italia, josta näytetään suomenkielinen käännöstekstitys salin screenillä. Esitykset järjestetään Suomalaisen musiikkikampuksen Siltasalissa, Pitkäkatu 18–22.

Suositusikäraja 12v. Arvioitu kesto 2h 30min sis.väliajan (25 min).

Liput helposti Ticketmasterin kautta osoitteesta ticketmaster.fi/ascanio-in-alba

Ticketmasterin logo

 

 

Lue lisää oopperasta osoitteesta musiikkikampus.fi/mozart. Oopperaproduktion etenemistä voi seurata myös nettisivujen blogin puolella ja Suomalaisen musiikkikampuksen Instagram-tilillä @suomalainenmusiikkikampus.

Projektin toteuttamista on tukenut Italian kulttuuri-instituutti Suomessa.

Kaikki tapahtumat

  • Aika 11.2.2024 klo 15:00 - 17:30
  • Paikka Siltasali, Suomalainen musiikkikampus, Pitkäkatu 18-22, 40700 Jyväskylä
  • Esiintyjän linkki Siirry sivulle
  • Hinta 34€/17€

Osta lippuja

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lisää se Musiikkikampuksen tapahtumiin!

Ilmoita tapahtuma